Skip links

Green Pump Solutions

Wat doet Green Pump Solutions

Green Pump Solutions richt zich op duurzame energieoplossingen voor woningen en utiliteit en verkoopt warmtepompen van Entalpia Europe Energy. Entalpia Europe Energy is een gerenommeerd bedrijf dat zich specialiseert in de productie van warmtepompen van hoge kwaliteit. Het assortiment omvat verschillende typen warmtepompen die geschikt zijn voor diverse situaties. Niet alle verkrijgbare warmtepompen staan online. Vraag naar de mogelijkheden. Wij bieden de volgende type warmtepompen aan:

Lucht/water warmtepomp

Dit type warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht en maakt gebruik van deze energie om de woning te verwarmen en te voorzien van warm water. Dit type warmtepomp is geschikt voor woningen met een laag warmteverbruik.

Water/water warmtepomp

Dit type warmtepomp haalt energie uit grondwater en maakt gebruik van deze energie om de woning te verwarmen en te voorzien van warm water. Dit type warmtepomp is geschikt voor woningen met een gemiddeld tot hoog warmteverbruik.

Hybride warmtepomp

Dit type warmtepomp werkt in combinatie met een bestaande cv-ketel en schakelt automatisch over naar de cv-ketel wanneer het nodig is om extra warmte te leveren. Dit type warmtepomp is geschikt voor woningen met een hoog warmteverbruik.

Ventilatielucht/water warmtepomp

Dit type warmtepomp haalt energie uit de ventilatielucht en maakt gebruik van deze energie om de woning te verwarmen en te voorzien van warm water. Dit type warmtepomp is geschikt voor woningen met een laag warmteverbruik en een mechanisch ventilatiesysteem.

Warmtepomp

Jan Korbijn

Contactgegevens
Telefoon: 06-30535190
E-mail: sales@greenpumpsolutions.nl
Website: www.greenpumpsolutions.nl

Locatie
Noordeindseweg 308G
2651 LM Berkel & Rodenrijs

Berichten van Green Pump Solutions

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden