Skip links

Kwekerij van Alphen

Over ons

Wij zijn kwekerij van Alphen.

Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in het kweken van zomerbloeiers. Ook zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van hangpotten, balkonbakken en tarrasbakken.

Wij verkopen/leveren onze zomerbloeirs aan consumenten, hoveniers en gemeente.

Onze zomerbloeiers zijn speciaal geselecteerd op basis van goede tuin prestaties. Het succes van de mooiste zomerbloeiers komt door de combinatie van goede planten, en goede plantenvoeding.

In onze kwekerij hebben wij het grootste assortiment aan uitbundige zomerbloeiers voor uw tuin, terras of balkon. Fleurige hanging baskets in verschillende maten en in allerlei soorten kleuren(combinaties). Al onze hangpotten, terras en balkonbakken hebben een handig ingebouwd waterreservoir. Kort samengevat minder gieten, maar optimaal genieten.

Bij de verkoop van onze hangpotten met zomerbloeiers maken wij gebruik van een duurzaam inruilsysteem. Bij het inlveren van de eerder aangekochte hangpot krijgt de klant 4 euro koring op de aanschaf van een nieuwe hangpot met zomerbloeiers, mits de ingeleverde hangpot helemaal compleet en schoongemaakt is.

Bent u al nieusgierig? 

U bent van harte welkom bij ons in de Kwekerij! Graag tot ziens!

Kwekerij van Alphen

Gerard van Alphen

Contactgegevens
Telefoon: 06-50618643
E-mail: info@kwekerij-vanalphen.nl
Website: www.plantencentrum-hoekschewaard.nl

Locatie
Boendersweg 1D
3295 LA ‘s-Gravendeel

Berichten van Kwekerij van Alphen

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden