Skip links

ZEEUW AUTOMOTIVE

Over Zeeuw Automotive

Zeeuw Automotive is officieel dealer en erkend service partner van de Italiaanse merken FiatFiat ProfessionalAlfa RomeoAbarth en Jeep. Daarnaast zijn wij ook officieel dealer van het zeer exclusieve merk BRUTE.

Iedereen binnen dit familiebedrijf is een liefhebber van de bovengenoemde merken en daarom vinden wij dat alles moet kloppen. Wij hebben het dan over de betrouwbaarheid van ons als dealer, maar ook van de auto’s. Bij onze dealer in Zwijndrecht bent u om die reden ook aan het juiste adres als u opzoek bent naar stijlvolle auto’s, de beste service en Italiaanse gastvrijheid.

De persoonlijke aandacht die u bij ons ervaart en de kwaliteit die wij u willen bieden, dat is wat u mag verwachten van dit familiebedrijf!

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf(private) lease of financiering van een nieuwe personenauto, een nieuwe Fiat bedrijfswagen, een jong gebruikte auto en voor het beste onderhoud.

Onze specialisten en liefhebbers staan met deze auto’s op en gaan ermee naar bed. Dat is liefde én vakmanschap. Dat is Zeeuw Automotive.

Wij hopen u snel te ontmoeten in een van onze showrooms en/of werkplaatsen. De Italiaanse koffie staat voor u klaar!

Automobili, La Nostra Passione

Maxime Franssen

Contactgegevens
Telefoon: 078-6812700
E-mail: info@zeeuw.nl
Website: www.zeeuw.nl/zwijndrecht

Locatie
Ohmstraat 1
3335 LT Zwijndrecht

Berichten van Zeeuw Automotive

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden