We zijn van mening dat het nu tijd is voor een volgende stap, waarbij we graag iets terugdoen voor ons netwerk. Met de Businessclub Hoeksche Vrienden bieden we ondernemers een inspirerend platform om met elkaar in contact te komen. Hoeksche Vrienden is sinds 2020 formeel van start. Vanaf nu verschijnt Hoeksche Zaken twee keer per jaar. Het idee was om per editie een feestelijke lanceringen te organiseren op een toffe locatie in de Hoeksche Waard, maar door de coronacrisis loopt dit deze editie helaas anders dan gehoopt. Maar ook wij zijn creatief, zodat onze vrienden ook nu de aandacht krijgen die zij verdienen. Zo stellen we een aantal van onze Vrienden graag aan je voor via onze bedrijfsvideo’s.

Voordelig lidmaatschap
Voor € 195,- (excl. BTW) per jaar ben je lid en lift je mee op het succes van ons netwerk. Inmiddels hebben al we al een groot aantal vrienden mogen verwelkomen. Wil je ook lid worden of meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar info@hoekschevrienden.nl.

Download formulier: 'WORD LID VAN DE HOEKSCHE VRIENDEN'

Golfclub Cromstrijen

De twee banen van deze golfclub vormen de groene longen van de regio Rijnmond’. De club bestaat al ruim 30 jaar en heeft op dit moment zo’n duizend leden.

Ook heeft het een van de meest comfortabele clubhuizen van Nederland, inclusief panorama uitzicht vanaf het terras. Dé perfecte locatie voor een vergadering of diner!

Geniet van de rust en de prachtige golfbanen! Neem voor meer informatie contact op met Nicole Kardienaal, officemanager van Golfclub Cromstrijen.

De Neef Advocaten

De juridische specialist voor ondernemers uit de Hoeksche Waard en omgeving! De Neef Advocaten is de persoonlijke partner die u met raad en daad bijstaat. Bent u opzoek naar een partner die over uw schouder meekijkt/u adviseert over o.a.: vastgoed, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contracten etc.?

Dan bent u bij De Neef Advocaten aan het juiste adres!

Hoeksche Zuivel

Hoeksche Zuivel wil mensen zoals burgers, boeren en buitenlui kennis laten maken met eerlijk en uniek product dat dicht bij de consument staat. Denk hierbij aan producten uit de verse zuivel, zoals (karne)melk, boter, vla etc. Het product is het waard om erkend én gekend te worden, omdat bedrijven in de regio elkaar enkel kunnen versterken. Ook dat is de Hoeksche Waard!

Van Moorsel Juwelier

Alweer 20 jaar zijn Peter en Fariba de trotse eigenaren van deze prachtige juwelierswinkel. Inmiddels zijn zij de derde generatie binnen dit familiebedrijf! Van Moorsel maakt sieraden op maat, van gegraveerde horloges tot gepersonaliseerde sieraden. Bij dit familiebedrijf koop je geen sieraden, maar sieraden met een verhaal! Bent u opzoek naar een sieraard opmaat, met persoonlijk en eerlijk advies?

Bezoek dan de prachtige winkel aan de Molendijk 45 in Oud-Beijerland!