Lancering Magazine | Najaar 2022 | donderdag 24 november

Gloednieuwe editie Hoeksche Zaken
Deze winter verschijnt alweer de 11e editie van hét magazine van de Hoeksche Waard! Inmiddels in Hoeksche Zaken een vast onderdeel van het bedrijfsleven in de Hoeksche Waard. Nog steeds voegen nieuwe ondernemers en bedrijven zich op zeer regelmatige basis bij dit sterke netwerk. En dat moet worden gevierd!

De Wintereditie van Hoeksche Zaken wordt dit jaar gelanceerd bij De Koningshoeve in Klaaswaal. Naast de overhandiging van het eerste exemplaar aan een special guest, is er natuurlijk alle ruimte om te netwerken en bij te praten met andere Hoeksche ondernemers. Tijdens de borrel zal zangeres Albertina optreden.

Agenda
16:30 – 17:00 uur: Inloop bij De Koningshoeve
17:00 – 17:10 uur: Overhandiging 1e exemplaar Hoeksche Zaken
17:10 – 17:20 uur: Bekendmaking 100e Hoeksche Vriend
17:30 – 18:30 uur: Borrel en mogelijkheid tot dineren (zie menu’s)

Ben je lid van Hoeksche Vrienden? De toegang tot de borrel en alle hapjes & drankjes zijn bij het lidmaatschap in begrepen. Ben je nog geen Hoeksche Vriend? Dan geldt een entreeprijs van € 19,95 excl. 21% btw. Of meld je hieronder direct aan als Hoeksche Vriend en je geniet direct van alle voordelen!

Meld je hieronder eenvoudig aan
Het aanmelden voor dit event is heel eenvoudig. Wat moet je doen? Vul hieronder je gegevens in en laat even weten met hoeveel personen je aanwezig bent. Een bevestiging van de aanmelding ontvang je per e-mail.

    Speciaal voor deze lancering heeft De Koningshoeve twee heerlijke menu's samengesteld.
    Wil je om half 7 ook gezellig aanschuiven? Laat hieronder eenvoudig je menuvoorkeur achter.