Over Hoeksche Zaken

Hoeksche Zaken is het regionale businessplatform van de Hoeksche Waard! Het platform is er voor (en door) ondernemers, vakspecialisten en het overige bedrijfsleven uit de Hoeksche Waard. Ons tweejaarlijkse glossy magazine laat zien hoe groot en interessant het regionale bedrijfsleven hier is. Het magazine biedt de lezers praktische informatie (need to know), betrokkenheid (good to know) en inspiratie (nice to know) over het bedrijfsleven.

Maar Hoeksche Zaken is méér! Met een digitale nieuwsbrief, LinkedIn-account en uitgebreid netwerk tijdens onze Events, is Hoeksche Zaken voor elk bedrijf uit de regio een uniek platform. Bijna elk bedrijf uit de Hoeksche Waard is bekend met Hoeksche Zaken en ontvangt ieder half jaar de nieuwe editie op de mat. Dat maakt Hoeksche Zaken een echt onderdeel van het hedendaagse Hoeksche bedrijfsleven.

ZRPESS Media Group
Hoeksche Zaken is een uitgave van ZPRESS Media Group. Naast Hoeksche Zaken, is ZPRESS ook uitgever van andere regionale business- en lifestyle magazines. Voorbeelden hiervan vind je hier: Breda in Business, Dordtse Kil in Business, Gorinchem in Business,Rotterdam Insight, Tilburg in Business. ZPRESS is al 30 jaar erg actief in de sportbranche als partner van ruim 25 profclubs en meer dan 75 amateurclubs, verspreid over het hele land (en de Hoeksche Waard).

ZPRESS is de allround partner in media voor bedrijven en sportclubs. Naast de uitingen in magazines, leveren wij via onze eigen printstore www.zpressprint.nl. Hier kun je eenvoudig en goedkoop drukwerk op maat bestellen. Hulp nodig bij de opmaak? De ontwerpstudio van ZPRESS Print helpt je graag verder!

Voor meer info kun je terecht op www.zpress.nl