A PERSONAL FASHION STORY

“Kindness wordt genoemd als dé trend van 2021.” De verbazing is bij Paul Konijnendijk duidelijk merkbaar als hij zijn verhaal begint. “Dit is geen trend, maar toch de normaalste zaak van de wereld? Wel voor ons in ieder geval. Vriendelijkheid en gastvrijheid zit in ons DNA en hier gaan we heel ver in. We willen klanten niet alleen tevreden stellen, maar hun verwachtingen overtreffen door een onvergetelijke winkelervaring.”

“Mijn moeder groeide op in een gezin van dertien kinderen. Er was nauwelijks geld om alle monden te voeden en toch kon iedereen altijd aanschuiven. En werklui die in de straat bezig waren, kregen altijd een kopje koffie van mijn oma. Dat doen wij nu ook, zelfs als ze niet voor ons bezig zijn. Medewerkers van Stedin bijvoorbeeld, maar ook onze expediteurs. Dat zit er gewoon in, net zoals onze maatschappelijke betrokkenheid. Dat komt vooral bij mijn vaders kant vandaan. Zijn vader, mijn opa, zat in elk bestuur. Hij was actief op school, in de kerk en politiek. Hij stond altijd voor iedereen klaar. Toen hij in 1937 zijn eigen textielwinkel begon, kon hij hiervoor geld lenen van een collega winkelier. Dit toont het vertrouwen dat men in hem had. Dat vertrouwen is essentieel voor een duurzame relatie. Dat tekent ons als mens, maar zeker ook als bedrijf. We staan voor een duurzame relatie met onze klanten en medewerkers. Klanten voelen zich bij ons welkom en kunnen vertrouwen op eerlijkheid, klantgerichtheid en de kennis van onze goed opgeleide stylisten.”

GASTVRIJ EN BETROKKEN
De gastvrijheid en betrokkenheid zijn duidelijk merkbaar in de winkel. Het ontbreekt de gasten aan niets. Van een heerlijk kopje koffie en een lekkere lunch tot een persoonlijk kledingadvies. Bij Konijnendijk Mode word je gezien en gehoord. De professionele medewerkers voelen haarfijn de behoefte van de bezoekers aan. Ze geven het vertrouwen dat je mag zijn wie je bent en dat je gezien mag worden. Een mooie, passende outfit versterkt dit vertrouwen. Een bezoek aan de modewinkel voelt echt als een uitje. De totaalbeleving klopt en overtreft inderdaad de verwachting.