ALL YOU NEED IS LOVE AND CHOCOLATE!

ONTWERP JE EIGEN CHOCOLADEWIKKEL MET JOHNNY DOODLE!

Op zoek naar een tof en persoonlijk geschenk voor je werknemers of zakenrelaties? Met chocolade zit je altijd goed en helemaal met de heerlijke repen van Johnny Doodle. Het merk staat garant voor een premium smaakbeleving. Verpakt in je eigen persoonlijke wikkel, maak jij een smaakmakende indruk.

Wat maakt de repen van Johnny Doodle zo bijzonder? “What you see is what you get,” aldus Sanderijn van Oort, Marketing Coördinator bij Johhny Doodle BV. “In plaats van ingrediënten te vermengen met de chocolade, strooien we de ingrediënten op de reep. Smaken komen hierdoor maximaal tot hun recht en dit zorgt voor een unieke, aangename textuur en bite. Bij elke hap die je neemt word je verrast door een nieuwe smaaksensatie. We werken daarnaast uitsluitend met de beste Belgische chocolade, gemaakt van 100% cacaoboter en UTZ-gecertificeerde cacao. Met Johnny Doodle maken we de belevenis van de chocolatier betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.”

OP (EIGEN)WIJZE
En die belevenis is vanaf nu ook verkrijgbaar met je eigen wikkel. “Personaliseren is de trend,” weet Sanderijn. “Daarom bieden we zakelijke klanten de mogelijkheid om onze bestseller Milk Fudge & Brownie te voorzien van een eigen wikkel. Zowel de binnen- als buitenkant van de wikkel kunnen worden gecustomized met tekst en beeld. Maar wij zouden Johnny Doodle niet zijn als we hier niet onze eigen(wijze) draai aan geven. What you see is what you get geldt ook voor onze verpakkingen en daarom blijft de ingrediëntenfoto op de wikkel een vast onderdeel van de buitenkant van de wikkel. De kracht van ons merk gecombineerd met de herkenbare uitstraling van jouw bedrijf: it’s a winning combination!”

PRAKTISCH
Johnny Doodle biedt twee mogelijkheden: je ontvangt een template, waarmee je eigen vormgever aan de slag kan of de creatievelingen van team Johnny Doodle verzorgen het artwork. Je ontvangt altijd een proefdruk van het resultaat. De levertijd bedraagt circa tien werkdagen na goedkeuring van het artwork. Je hebt al een eigen Johnny Doodle reep vanaf 250 stuks, die je kunt bestellen via info@johnny-doodle.com.