ALLES VOOR JE (THUIS)WERKPLEK

DE NR. 1 WEBSHOP VOOR KANTOORARTIKELEN IN DE REGIO

Bij Uni Mark + Tapes uit Oud-Beijerland vind je een groot aanbod van kantoorartikelen, verpakkingsmaterialen, technische tapes en markeer- codeerattributen onder één (digitaal) dak. Voor kantoorartikelen geldt: “Of je nu op zoek bent naar toners, schrijfwaren, presentatiemiddelen of een pallet papier, met een dekkingsgraad van 98% vind je bij Uni Mark + Tapes alles wat je nodig hebt. Voor vrijwel alle artikelen in de webshop geldt: vandaag besteld, morgen in huis.”

Uni Mark + Tapes begon in 1975 met de distributie van markeer- en coderingsmaterialen voor onder andere het markeren/coderen van exportverpakkingen. Met de opkomst van transport over zee met containers nam de vraag naar markeeroplossingen geleidelijk af, maar tegelijkertijd zag het bedrijf de vraag naar technische tapes en verpakkingsmaterialen fors toenemen. Dit is de laatste 25 jaar de core business van het bedrijf. “Onze tapes worden met name gebruikt in de entertainment industrie, voor bijvoorbeeld poppodia en evenementenhallen, en voor industriële toepassingen,” vertelt mede-eigenaar Tom van Daalen. “Daarnaast liggen onze tapes ook in de schappen bij landelijk bekende retailers.”

KANTOORARTIKELEN
In de jaren negentig nam Uni Mark + Tapes een kantoorvakhandel over. Sindsdien is het assortiment flink uitgebreid. Met de introductie van de webshop www. unimarkoffice.nl levert het bedrijf kantoorartikelen door heel Nederland, zowel b2b als aan particulieren. “Zelfs overheidsinstanties, een bekend pretpark en de grootste ‘Hulpsinterklaas van Nederland’ koopt wel eens iets via onze webshop,” vertelt Mike Fiere, hoofd webshopbeheer.

SNELLE LEVERING
“Onze kracht? Naast een zeer compleet aanbod profiteer je van een uiterst snelle levering. Ons streven blijft ‘vandaag besteld, de volgende werkdag in huis’, ook in coronatijd. Daar komt nog bij dat we een tot twee keer per week ook met een eigen bestelwagen langs klanten gaan voor het leveren van kantoorartikelen in combinatie met verpakkingsmaterialen. Zeker in de Hoeksche Waard merken we dat klanten het fijn vinden veel onder één dak te kunnen bestellen en dan ook nog eens één van de collega’s te zien. Afhalen in ons magazijn in Oud-Beijerland is trouwens ook geen probleem. Wel op afspraak, zodat we veilig kunnen werken volgens de richtlijnen van het RIVM.”