Altijd een opgeruimd gevoel met VERM Cleaning Products

“Je huis schoon en fris houden is niet zo moeilijk. Maar het kost natuurlijk wel tijd. En de meeste mensen hebben het druk. Dus dan sta je in je vrije tijd ook niet echt te popelen
om aan de slag te gaan. Met dat gegeven ben ik gaan stoeien. Is het niet mogelijk om
schoonmaken voor iedereen wat aantrekkelijker te maken? Met Verm Cleaning Products,
onze nieuwe schoonmaakmiddelenlijn, moet dat zeker lukken.”

Aan het woord is Jurrie Vermeulen van Verm Services uit Heinenoord, specialist in oppervlaktebehandeling. “Normaliter houd ik me vooral bezig met de zakelijke markt. Met de producten van Verm Cleaning Products richt ik me voor het eerst op de particuliere sector”, vertelt hij. “ Voor mij, als eigenaar van de nieuwe lijn, is dit dus een spannende periode. We zijn net begonnen met de introductie.”

Veelbelovende start
“De eerste reacties waren positief ”, stelt manager Chemene Rongen. “Door corona is er een ander bewustzijn ontstaan rondom schoonmaken. Naast kwaliteit vinden mensen geur ook belangrijk. Daar spelen wij met onze producten bewust op in. Een fris huis zorgt voor rust in je hoofd en geeft een opgeruimd gevoel. Binnenkort openen we een fysieke winkel in Heinenoord en wordt onze website gelanceerd. Dan gaat het balletje pas echt rollen.”

Naast standaard reinigingsmiddelen en biologische reinigingsmiddelen, biedt Verm Cleaning Products ook producten aan die specifiek bestemd zijn voor mannen of vrouwen. “Je moet dit natuurlijk wel met een korreltje zout nemen”, zegt Jurrie. Gender maakt ons niets uit. Maar uit ervaring weet ik dat veel mannen een voorkeur hebben voor de buitenklussen. Voor hen is onze speciale BBQreiniger ideaal. En wat dacht je van onze auto shampoo? Ook zeer geschikt voor alle stoere dames in de Hoeksche Waard natuurlijk!”