Loop jij vast op verslaving in je gezin of relatie?

Voel jij de pijn van de vooroordelen op je werk als het gesprek toevallig op verslaving komt? Hoe pijnlijk is het dat iedereen een mening heeft over verslaving, zonder erbij stil te staan dat het jouw zoon, dochter of partner is? En hoe moeilijk is het überhaupt om het tegen iemand te vertellen, zonder in details te treden?

Hoe fijn zou het zijn om eens tijd voor jezelf te nemen en in een fijne en rustige ruimte alle spanningen van je af te laten vallen. Je zorgen om je kind of partner bespreekbaar maken, zonder je bezwaard te voelen. Eindelijk wat tijd voor jou, om je emmer (die zo vol zit met emoties) eens leeg te maken. Tips aangereikt te krijgen, om omgaan met verslaving gemakkelijker voor je te maken. 

Ik weet hoe je je voelt en zie dagelijks moeders met verslaafde kinderen die hiermee worstelen in mijn praktijk. Samen gaan we ervoor zorgen dat je niet meer zo snel onderuit gaat als het er weer wat heftiger aan toe gaat thuis.

Ik bied een luisterend oor, in een veilige en warme omgeving. Samen met jou ga ik op zoek naar de randjes van je verhaal en leer je weer krachtige keuzes te maken, zoals de krachtige vrouw die je bent. 

Innerlijke schoonheid
Met mijn persoonlijke ervaring en kennis bied ik ook unieke behandelingen, die we samen op maat maken voor jou. Ontdek hoe je je geest en lichaam op een fijne manier kunt ontspannen door deze persoonlijke behandelingen. Deze behandelingen bestaan uit een gesprek en een gezicht- en/of lichaamsbehandeling.

Gun het jezelf. Je bent het waard!

Voel je dat het tijd is dat het anders mag? En kan? Voor meer informatie hoef je alleen maar een email te sturen naar mij en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je hoeft het niet alleen te doen!

Arina Lakerveld


Arina Lakerveld Coaching & Counselling
Telefoon 06 11 15 39 34
E-mail info@arinalakerveld.nl
Website www.arinalakerveld.nl

Bezoekadres
Waleplein 2
3291 CZ Strijen

Andere vrienden