Auto Binnenmaas weet wat klanten beweegt

Bij Auto Binnenmaas vind je alle mobiliteitsoplossingen onder één dak. Het familiebedrijf is al sinds 1986 de vertrouwde Nissan dealer in de Hoeksche Waard. Sinds begin dit jaar is Auto Binnenmaas gevestigd op de hoek van het Bedrijventerrein Hoogerwerf in Oud-Beijerland. Een uitstekende zichtlocatie, waardoor nog meer mensen hun weg vinden naar het autobedrijf.

Auto Binnenmaas bedient zowel de zakelijke als particuliere markt. “Groot voordeel is het feit dat wij zowel bedrijfswagens als personenwagens aanbieden,” stelt Vestigingsmanager Wouter Klop. “Klanten kunnen voor hun complete wagenpark bij ons terecht. Daarbij verzorgen we ook de inrichting van de bedrijfswagens en de eventuele belettering. We regelen eigenlijk alles, van financiering tot verzekering, waarbij je uiteraard profiteert van een helder en eerlijk advies.”

DUURZAAM WAGENPARK
Voor een goed advies is een persoonlijke klantrelatie volgens Wouter essentieel: “Wij weten wat klanten beweegt en voorzien daarom altijd in een passende mobiliteitsoplossing. Duurzaamheid is voor veel bedrijven een belangrijk onderwerp. Ook hierin kunnen wij volledig voorzien met de Nissan LEAF als elektrische personenwagen en de Nissan E-NV200 als elektrische bestelwagen. De E-NV200 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er is zelfs een zevenpersoons uitvoering beschikbaar.”

LEASE BY US
Ook voor leasen ben je bij Auto Binnenmaas aan het juiste adres. Onder de noemer ‘Lease By Us’ biedt het bedrijf alle denkbare leasevormen aan, voor zowel privé als zakelijk gebruik, en merkonafhankelijk. “Leasen is bij ons altijd maatwerk,” aldus Wouter. “Ook hier gaan we voor de persoonlijke aanpak en een langetermijnrelatie. Waar grote leasemaatschappijen een strenge financiële garantie eisen, kijken wij altijd verder. Denken in mogelijkheden en oplossingen is kenmerkend voor ons bedrijf. Dit is zeker voor starters erg interessant.”

JONG GEBRUIKTE OCCASIONS
Sinds kort werkt er bij Auto Binnenmaas een inkoper die zich specifiek bezighoudt met de inkoop van jong gebruikte occasions. “We merken dat hier steeds meer vraag naar is,” licht Wouter toe. “De occassionmarkt groeit al jaren en de laatste tijd is er vooral veel vraag naar gebruikte auto’s. Ook in het duurdere segment. We hebben een zorgvuldig samengestelde collectie occasions van verschillende merken en verschillende prijsklassen. We werken ook in opdracht. Onze inkoper kent de markt en heeft een groot (inter)nationaal netwerk, waardoor we alle soorten auto’s kunnen leveren.” WERKPLAATS Auto Binnenmaas beschikt over een eigen werkplaats voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. “Wij regelen alles, inclusief vervangend vervoer, zodat de klant snel weer onderweg is. Voor schadeherstel werken we samen met ABS Autoherstel H. Hoogvliet. We zitten in het voormalige pand van de Peugeoten Toyota dealer en hebben nu ook veel van deze merken in onderhoud. Klanten waarderen de centrale locatie en blijven daarom graag komen. En natuurlijk ook vanwege onze goede, persoonlijke service en vakkennis.”