BADEN IN LUXE

Waterstijl maakt uw droomzwembad of complete wellness werkelijkheid. We maken het ultieme genot bereikbaar en gaan elke uitdaging aan. Daarbij vinden we geen enkel project dat ons wordt aangereikt te gek: van beweegbare zwembadbodems, complete sauna’s of whirlpools op maat tot een wellness bouwen in de duinen.

Met grote trots realiseren wij complete projecten, waarbij we de klant van dienst zijn in het traject dat begint bij een ideeschets en verder gaat met de oplevering en het onderhoud. Als lid van de selecte groep officiële dealers van het toonaangevende Nederlandse merk Starline, weten wij voor elke klant een passende oplossing te vinden. Door onze installaties op afstand te monitoren heeft u geen omkijken naar het onderhoud en staat genieten altijd op de eerste plaats.

Volg ons op Instagram, Facebook, LinkedIn en Pinterest en blijf op de hoogte van onze mooiste projecten, onderhoudstips, kijkjes achter de schermen en meer! Bent u al geïnspireerd geraakt of benieuwd wat voor wellness oplossing geschikt is voor u? Waag dan de sprong in het diepe en neem contact met ons op via www.waterstijl.nl.