BODYCHANGE: PERSONAL TRAINING & COACHING

Wij zijn Niek & Helma, sinds 1 oktober 2019 trotse eigenaren van Bodychange. Beiden hebben we een grote passie voor sport. Niek is sinds 2011 werkzaam in de fitness en Helma heeft zich de afgelopen jaren opgeleid en ontwikkeld op dit vlak. Met ons team van toptrainers helpen we onze klanten graag naar hun persoonlijke doel.

In onze studio in ‘s-Gravendeel geven wij onder andere Personal Training en Small Group training. Hierin is voedingsadvies en een op maat gemaakt voedingsprogramma inbegrepen. Ook hebben wij een grote diversiteit aan groepslessen in ons aanbod: o.a. (kids)boksen, krachttraining, spinning/ kracht, Bootcamp (locatie Puttershoek en Strijen). Al onze trainingen zijn onder begeleiding van een gecertificeerd of gediplomeerd trainer. Persoonlijke aandacht en service staat bij ons altijd centraal.

Naast ons huidige aanbod volgen wij ontwikkelingen in de markt en spelen we daarop in wanneer we kansen zien die bij ons passen. Momenteel zijn we ambassadeur voor een pilot vanuit de landelijke brancheorganisatie NLActief die gericht is op duurzame inzetbaarheid van medewerkers, een thema dat steeds meer aandacht krijgt in het bedrijfsleven.

De huidige COVID-19 crisis heeft de maatschappij nog bewuster gemaakt dat gezondheid een waardevol goed is. Hoe zorgt u als werkgever dat medewerkers met behoud van gezondheid, welzijn en productiviteit hun arbeidsleven vervullen? Wij kunnen daarin een betekenisvolle rol innemen. Via een gestructureerde aanpak wordt de behoefte van u en uw medewerkers in kaart gebracht, om daar vervolgens naar keuze interventies op in te zetten. Dat kan zijn een beweegprogramma op maat (bijvoorbeeld een wekelijkse training) of begeleiding inleefstijl (gezondere voeding / stoppen met roken). Het doel is meer werkvreugde, productiviteit en gezonde medewerkers, die lang van waarde zijn voor de organisatie.

Is uw interesse gewekt? Dan komen wij graag met u in contact.