Breng je brandstory tot leven met video

Quinn KingVideocontent is tegenwoordig onmisbaar binnen je marketingstrategie. Door zakelijke informatie te kleuren met emotie, kun je met video voor een zeer persoonlijke merkbeleving zorgen. Dat komt binnen! Net als de videoproducties van Quinn King Creative. Eigenaar Quinn King is gespecialiseerd in videocontent, waaronder brandmovies (vanuit een brandstory), wervingsvideo’s en commercials. 

Zeg je creatief, dan zeg je Quinn. Quinn begint in 2015 als grafisch vormgever zijn eigen bureau, maar na verloop van tijd wil hij meer. Dus maakt hij de overstap naar bewegend beeld. Al snel wordt zijn filmtalent opgemerkt door bekende namen als Canon, Intersport, The athlete’s foot, Gemeente Eindhoven, de Atletiekunie, Hillhout, Europarcs en Extreme Cars.

Spontaniteit

Zijn kracht? “Kaders loslaten”, stelt Quinn. “Inspelen op de situatie. Uit spontaniteit ontstaan de mooiste dingen. Veel ondernemers zien het onderscheidend vermogen van hun bedrijf niet meer zo scherp, omdat ze er dagelijks mee bezig zijn. Ik kijk anders. Dus als ik bij een ondernemer over de vloer ben en bijvoorbeeld zijn of haar verhaal vastleg, dan gebeurt er iets bijzonders. Dan gaat een merk, product of dienst opeens leven met de brandstory. Het leuke is ook dat mijn video’s niet alleen (potentiële) klanten verrassen, maar ook mijn opdrachtgevers. Zij zien hun bedrijf, dienst of product opeens vanuit een ander perspectief. Ik visualiseer de meerwaarde, de authenticiteit. En dat maakt ze trots. Dan pas beseffen ze hoeveel impact een goede video heeft. Een brandstory tot leven brengen is echt heel gaaf. ”

Hoeksche Weddings

Naast zakelijke films maakt Quinn ook trouwvideo’s. Samen met zijn partner Tatiana Verbiesen heeft hij hiervoor in 2022 ‘Hoeksche Weddings’ opgericht. Op dit moment verzorgen de twee nog als duo alle video- en fotoproducties, maar de wens is om het platform in de toekomst verder uit te breiden in samenwerking met andere fotografen en filmmakers.

 

Boezembaan 26, ’s-Gravendeel
www.quinnking.nl
quinn.king@live.com
0624546446