BROERSEN AUTOLEASE: VERTROUWD & ZORGELOOS LEASEN

De naam Broersen is al meer dan twintig jaar een vertrouwde naam in de autowereld.Naast het bekende autobedrijf runt eigenaar Hans Broersen sinds twee jaar ook Broersen Autolease. Een nieuwe dienst, maar uiteraard met dezelfde persoonlijke service, zoals die kenmerkend is voor Broersen.

De Nederlandse leasemarkt groeit met dubbele cijfers, zowel private als zakelijk. Voor Hans een reden om in 2018 te starten met Broersen Autolease. Hij vertelt: “Van full operational lease en netto operational lease tot shortlease, we bieden alle denkbare leasevormen aan. We bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten. Qua aanbod verschillen we niet van andere leasemaatschappijen, maar onze persoonlijke aanpak maakt het verschil. We kennen de klant en zijn bedrijf. Hierdoor kunnen we een goed advies uitbrengen en ben je verzekerd van zorgeloos leasen.”

ALTIJD MOBIEL
Zorgeloos leasen betekent volgens Hans “altijd mobiel, zonder gedoe”. Hij licht toe: “Of het nu om één of vijftig auto’s gaat; we bieden voor elk mobiliteitsvraagstuk een passende oplossing. Ook wanneer er snel gehandeld moet worden, kunnen we zeer snel schakelen. We zijn een lokale partij en voelen de wensen en behoeften van onze klanten haarfijn aan. De juiste oplossing is hierdoor altijd snel voorhanden. We hechten daarnaast ook veel waarde aan duidelijkheid. In onze contracten vind je geen kleine lettertjes. Je weet altijd precies waar je aan toe bent, zonder gekke verrassingen achteraf. Ook dat is weer een zorg minder.”

MERKONAFHANKELIJK
Het autobedrijf staat vooral bekend als Skoda-dealer. “Het leasebedrijf opereert merkonafhankelijk,” benadrukt Hans. “Je kunt dus voor elk merk en ook voor jong gebruikte auto’s bij ons terecht. Leasen is maatwerk en we bekijken per aanvraag welke oplossing het beste geschikt is, passend binnen het gebruiksdoel en het budget van de klant.