Broersen Auto’s koestert het vertrouwen van de klant!

“Meedenken met de klant. Dat is onze grote kracht. We proberen ons altijd zo goed mogelijk te verplaatsen in de mensen die bij ons aankloppen met een bepaalde vraag. Wat heeft hij of zij nodig? Verder zijn we flexibel en hebben we veel kennis en ervaring in huis.”

Aan het woord is Max Broersen van Broersen Auto’s uit Numansdorp. “Binnen onze onderneming zetten we niet alleen een stapje extra voor onze klanten, maar ook voor elkaar. We zijn een hecht familiebedrijf en die sfeer spreekt mensen aan. Het geeft een extra dimensie aan onze dienstverlening. Onze klan- tenkring is uitgebreid en divers. We ontzorgen en ondersteunen grote en kleine bedrijven, leasemaatschappijen en particulieren. We gaan tot het uiterste om iedereen zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Mijn vader werkt al jaren zo, samen met Wim, en ik zet die lijn vanzelfsprekend door. We koesteren het vertrouwen en de loyaliteit van onze klanten”, zegt hij.

Open en eerlijk communiceren
Het is de bedoeling dat Max in de toekomst het stokje van zijn vader Hans overneemt. Om alle facetten van leiding geven onder de knie te krijgen, werken de beide mannen nauw samen. “We zitten de hele dag op elkaars lip”, zegt Max. “Nee hoor, zo erg is het niet, maar we delen wel één kantoorruimte. Op die manier kunnen we snel en goed overleggen. Binnen een familiebedrijf werken, is bijzonder. Ik weet niet precies hoe ik het moet uitleg- gen. Het is fijn om open en eerlijk te kunnen communiceren zonder elkaar voor het hoofd te stoten. Hierdoor voel ik me maximaal betrokken bij de onderneming. “

Broersen Auto’s is gespecialiseerd in de Volkswagengroep. “We doen alles wat daar mee te maken heeft”, zegt Max. “Van verkoop tot onderhoud. We volgen regelmatig cursus- sen om onze kennis op peil te houden.” Wat de laatste ontwikkeling betreft signaleert hij een steeds grotere belangstelling voor elektrisch rijden. “Dit betekent dus ook dat er steeds meer elektrische auto’s onderhouden moeten worden. Ook op dit vlak willen wij de klant zo goed mogelijk helpen.”