Contact met de klant kleurt de dag!

Ze houden van hun vak, dat merk je meteen als je met Jaco en Jolanda Gardenier van Dorst Zonwering uit Oud-Beijerland praat. Op iedere willekeurige vraag over binnen- en buiten zonwering, volgt een helder en deskundig antwoord. Beiden beleven duidelijk veel plezier aan hun werk. “Maar dat geldt voor het hele team,” zeggen ze. “We doen ons werk echt met passie, het contact met klant kleurt onze dag.”

Ook bij deze uitspraak benadrukt Jolanda dat niet alleen zij en haar man, samen eigenaar van het bedrijf, er zo over denken maar hun zes medewerkers ook. “Samen vormen we een hecht, solide team en helpen we elkaar en onze klanten zo goed mogelijk. Of het nu om een grote of kleine opdracht gaat, zonwering binnen of buiten, zakelijk of particulier, dat maakt voor onze inzet geen enkel verschil. Wij zijn echte specialisten, gedreven en deskundig. Samen leveren we al ruim 25 jaar maatwerk.”

 

Samenwerken aan een optimaal resultaat
Anders gezegd: bij Dorst Zonwering doen ze hun uiterste best om ook het onmogelijke mogelijk te maken. “Een deel van de zonweringen en rolluiken maken we zelf in onze eigen werkplaats. Klanten kunnen bij ons in de showroom hun ideeën bespreken en vervolgens werken we met het hele team aan het beste eindresultaat. We genieten van de interactie met de klant; advies geven over de materialen en de kleuren, overleggen over het beste systeem. We denken vooral in oplossingen. Overigens geldt dit voor iedereen binnen ons bedrijf. We zetten graag een stapje extra.”

Familiebedrijf met vakmensen
Ook de monteurs van Dorst Zonwering zetten altijd in op optimale service en dienstverlening. Jolanda geeft een voorbeeld. “Jonge mensen vinden het fijn om de zonwering van hun woning of kantoor door middel van een app op de telefoon te bedienen. Maar oudere mensen moeten daar vaak behoorlijk aan wennen”, vertelt Jolanda. “Voor hen zijn al die digitale mogelijkheden nieuw. Dus houden onze monteurs daar rekening mee. Ze besteden veel tijd aan uitleg en begeleiding. Want bij ons staat de klant altijd centraal.”

Uitgebreid aanbod en eigen werkplaats
Wat dat betreft niets nieuw onder de zon. Maar wat maakt Dorst Zonwering nu zo anders dan alle anderen in de branche? Jaco: ”We zijn een echt familiebedrijf en een aantal mensen werkt al ruim 20 jaar voor de onderneming. De onderlinge band is sterk. En we zijn allemaal vakmensen. Maar waar we ons echt mee onderscheiden, is ons uitgebreide productaanbod, de grote showroom én een eigen werkplaats. Dat maakt ons echt heel bijzonder.”