De maatschappelijke Beursvloer Hoeksche Waard staat weer voor de deur!

De volgende editie van de Beursvloer Hoeksche Waard vindt plaats op 6 oktober 2022 bij Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden (Reedijk 8, Heinenoord) vanaf 16:00 uur! 

Vraag en aanbod van bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar brengen in twee uur tijd. Dat is wat we doen op de Maatschappelijke Beursvloer Hoeksche Waard.

Bij de meeste bedrijven staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda. Maar hoe geef je daar op een efficiënte en haalbare manier invulling aan? Zij vergeten vaak dat ze beschikken over heel veel kennis, afgeschreven middelen en bijvoorbeeld ruimte waarmee ze verenigingen en stichtingen kunnen helpen met vragen die daar spelen. Stichtingen en verenigingen kunnen op hun beurt vaak een bijzondere tegenprestatie leveren door bijvoorbeeld sportclinics aan te bieden, alternatieve workshopruimtes beschikbaar te stellen, of bij te dragen aan een bijzonder bedrijfsuitje.

Met gesloten beurzen kan dus heel veel. Dat bleek op de Maatschappelijke Beursvloer in 2021 waar een maatschappelijke “omzet” van bijna € 60.000,- werd gerealiseerd. Dat willen we minstens evenaren op de volgende Maatschappelijke Beursvloer op 6 oktober 2022. Deze vindt plaats in het pand van Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden in Heinenoord.

Zien wij je ook op 6 oktober 2022 bij Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden in Heinenoord? De Beursvloer Hoeksche Waard start om 16.00 uur en wordt geopend door wethouder Paul Boogaard. Voor meer informatie kan je kijken op www.hoekschewaardseuitdaging.nl/wat-we-doen/#activiteit-beursvloer. Kan jij niet wachten? Meld je dan snel aan via: www.hoekschewaardseuitdaging.nl/aanmelden-beursvloer/!