De smaak van Hoeksche Waard!

There’s a new love in the village | Bij Babette

Hier geniet je tussen het shoppen door van een verwenmomentje met koffie en gebak, een lekkere lunch, een heerlijk diner of gewoon van een drankje met iets lekkers aan de bar of op het terras. Ook verzorgen we High Tea en High Wine. Het team van Bij Babette kijkt er enorm naar uit om jullie te verwelkomen.

Zin in een gezellige avond in ons stijlvolle restaurant? Wij serveren je vlees- en visspecialiteiten uit de Belgische, Franse en Nederlandse keuken. Wekelijks hebben wij gerechten ‘buiten de kaart om’ passend bij het seizoen.

Genieten van de avond met een romantisch diner binnen bij de open haard ?
Ons verwarmde terras is de ideale plek voor een gezellig verblijf.

Nieuwsgierig geworden? Graag tot ziens bij team Bij BABETTE
Reserveren kan via 078-7854893 of bijbabette.tafelreserveringen@gmail.com

 

Bistrot Le Gris, Welkom in de Hoeksche Riviera… 

In het centrum van Strijen vind je de gezellige Franse bistro van Maurice van der Hoek. Geniet van huisgemaakte appeltaart, een heerlijke lunch of een vrijdagmiddagborrel in de gezelligste huiskamer van Strijen. Of strijk neer op het terras met prachtig uitzicht op de Keen.

Ook voor het bezorgen van een (kantoor)lunch ben je bij Bistrot Le Gris aan het juiste adres.

Locatie: Boompjesstraat 5a, Strijen

De Eendrachtshoeve Restaurant en Partycentrum in Zuid-Beijerland

 

 

 

New York Pizza “Ons deeg, ons geheim”

Het recept van het pizzadeeg is super geheim, maar één ding durft franchisenemer Sjoerd
Miedema wel te verklappen: het deeg is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. En voor de topping worden uitsluitend hoogwaardige en verse producten gebruikt. Dat is de basis voor de perfecte pizza. Plus natuurlijk een uitstekende service, want Sjoerd en zijn team hebben als topprioriteit om de bestellingen zo snel mogelijk warm, maar vooral overheerlijk thuis te bezorgen.

New York Pizza Oud-Beijerland heeft als bezorggebied Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland en Heinenoord, maar je kunt natuurlijk altijd afhalen. Dan kun je meteen zien hoe de pizza’s vers worden bereid in
de open keuken.

Locatie: Vierwiekenplein 23, Oud-Beijerland