Enthousiaste medewerkers zorgen voor een warm welkom

Ina Diepenhorst (bedrijfsleider) werkt al 23 jaar bij Konijnendijk Mode en nog steeds gaat ze elke dag met veel plezier naar haar werk. “De sfeer onder de collega’s is bijzonder goed. Het is fijn om hier te zijn. Dan ga je automatisch stralen en dat merken klanten ook. Met ons enthousiasme zorgen we voor een warm welkom.”

Ina’s ogen stralen als zij over haar werk vertelt. “We zijn een platte organisatie met volop ruimte om te groeien en ontwikkelen. Hogerop betekent bij ons geen treetje hoger in de carrièreladder, maar de mogelijkheid om te doen waar je goed in bent, zodat je groeit als mens. Je voelt je gewaardeerd en er is vertrouwen. Ik voel me echt onderdeel van de familie. We zijn een hecht team en zijn goed op elkaar ingespeeld. De goede sfeer voelen klanten ook. We krijgen vaak te horen dat we het zo leuk hebben met elkaar en vrolijk zijn. Dat werkt aanstekelijk. Mensen komen hierheen voor een gezellig dagje uit.”

Warm welkom
De medewerkers bij Konijnendijk hebben één duidelijke taak: zorgen voor 100% tevreden klanten. Ina vertelt: “Van binnenkomst tot en met het verlaten van de winkel. We zorgen van begin tot eind voor een perfecte klantreis. Van een hartelijk welkom, persoonlijk advies bij het uitzoeken van een nieuwe outfit en een oprecht geïnteresseerde collega bij het afrekenen aan de kassa. Een heerlijk kopje koffie in ons Grand Café The Ritz maakt de klantreis onvergetelijk! We voelen de behoefte van de bezoekers haarfijn aan. Wil men geholpen worden of liever eerst even rustig rondkijken?
We zorgen als medewerkers voor de juiste sfeer. Daarnaast spelen ook andere elementen een rol bij een aangename bezoekersbeleving.” Ina wijst naar de sfeervolle entree met cosy bank. “De entree is recent vernieuwd en voelt nu nog meer als een warme binnenkomer. Alsof je iemands huiskamer binnenstapt. Je ziet dat mensen genieten. Daar doen we het voor!”