ERIC BIJL TUINONTWERP

Al ruim 35 jaar toonaangevend in de aanleg van particuliere tuinen in Zuid-West-Nederland. Zo als we ooit begonnen met grindtegels, flagstones en grote gazons, zo zijn we nu gegroeid tot een bedrijf dat werkelijk alles om uw huis kan realiseren.

Wij ontzorgen u in het gehele project, vanaf het ontwerp tot oplevering van uw tuin tot in de kleinste details. Met onze eigen ontwerpstudio in ’s-Gravendeel kunnen wij uw wensen goed op papier zetten en kunnen wij u de toegepaste producten in het ontwerp presenteren in onze eigen showroom.

We hebben het complete assortiment keramische tegels, natuursteen en betontegels die een ander nu net niet heeft, maar ook de nieuwste trends op het gebied van composiet vlonders en tuin schermen, overkappingen, tuinverlichting enz.

We zoeken altijd naar producten die een ander niet heeft en dat is onze kracht. Met ons team van 14 medewerkers zijn we in staat om de mooiste projecten te realiseren. Zo ook dit project wat we mochten maken in Numansdorp. In een mooi samenspel met de architect en de bewoners hebben we dit plaatje kunnen realiseren.

De tuinen die we maken zijn variërend van de gezellige achtertuin bij een rijtjeshuis tot grotere projecten, zoals het project in Numansdorp. Voor ons is belangrijk dat we het juiste ontwerp en de verwachte sfeer kunnen vertalen in het ontwerp, en mogen maken. De grootte van het project is niet van toepassing, al onze projecten zijn exclusief.