Ervaren vestigingsmanager gezocht bij Olympia!

Voor onze gezellige vestiging, gelegen in het centrum van Oud-Beijerland, zijn we op zoek naar een ervaren, enthousiaste vestigingsmanager. Iemand die weet wat ondernemen is, wat uitzenden is en een gezonde dosis lef en daadkracht bezit. Je bent een prettige en dynamische persoonlijkheid en met deze kracht weet jij je team iedere dag te enthousiasmeren om juist die stap extra te zetten. Opgeven komt niet voor in jouw woordenboek.

Als vestigingsmanager ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de budgetdoelstellingen van jouw vestiging. Deze doelstellingen heb jij samen met je team bedacht en in een jaarplan gegoten. Je bent dé aangewezen coach om het team te motiveren, enthousiasmeren en inspireren. Jij gaat samen met het team de regio veroveren en nieuwe omzet genereren om zo de vestiging naar een hoger level te tillen. Je houdt je op strategisch niveau bezig met het binden van bestaande en nieuwe MKB klanten. Als gedreven, commerciële manager klinkt dat natuurlijk voor jou als muziek in de oren. Want vanuit jouw ondernemersgeest en sterke sales skills, ben je in het verleden zeer succesvol gebleken in het beheren en op een professionele manier uitbouwen van klanten. Dit weet je op een prettige en duidelijke manier op anderen over te brengen.

Wat we bieden:

 • Auto, telefoon en laptop van de zaak..
 • Work hard Play hard, wij vieren onze successen.
 • Academy; persoonlijke ontwikkeling door training en opleiding.
 • Aantrekkelijke bonus regeling, vanaf dag 1 deel je hierin mee.
 • Vrijmibo’s, teamuitjes, gezamenlijke lunches, 1x per maand lunchen met elkaar in een leuk restaurant.
 • Salaris tussen € 4000,- en € 5000,- bruto per maand

Wie ben jij:

Laten we eerlijk zijn. De functie van vestigingsmanager is niet voor iedereen weggelegd. Er wordt veel van je gevraagd. Daadkracht bijvoorbeeld. Snel kunnen schakelen. Commercieel en strategisch denken, zonder de mens uit het oog te verliezen. Je toont eigenaarschap, je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat maar je kunt ook relativeren met de nodige humor.

 • Jij zet jouw visie om in concrete plannen en bent resultaatgericht
 • Jij verdiept je in klanten en prospects om zo een gesprekpartner op niveau te zijn
 • Jij realiseert slimme en originele verbeteringen op het gebied van arbeidsflexibiliteit en productiviteit
 • Teamspirit staat voor jou centraal
 • Jij stuurt op het optimaal en efficiënt inrichten van processen bij het team
 • Bij voorkeur woonachtig in de directe omgeving van Oud-Beijerland en enige ervaring in een soortgelijke functie.

Waarom Olympia:

Als je bij Olympia komt werken ga je een avontuur aan. Je sluit je aan bij een professionele uitzendorganisatie waar een sfeer heerst van ondernemerschap, collegialiteit en grote ambities.

Stel je voor dat we, als organisatie, werkgever en medewerker, allemaal voortdurend stilstaan bij de betekenis van het werk dat we doen. Dan maken we andere carrièrekeuzes. Gaan we bewuster om met onze tijd en omgeving. We werken aan werk dat ertoe doet. Met organisaties die dat ook belangrijk vinden. Want als je weet waarom je iets doet, neemt de waarde ervan enorm toe. Dat is de kern van wie wij zijn. Wij werken aan een toekomst waar iedereen doet waar hij of zij goed in is. Van doen waar je gelukkig van wordt. Van werk dat je aan de volgende generatie kunt uitleggen. Dat is ook de reden waarom wij zelf elke dag weer met plezier aan het werk gaan. Olympia geeft werk betekenis. Dat is onze merkbelofte.

Ben je nieuwsgierig geworden? Als we elkaar gesproken hebben ben je waarschijnlijk enthousiast. Dat krijgen we terug van onze sollicitanten. We gaan ook graag met jou in gesprek. Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op: Frances Pas, franchisondernemer Oud-Beijerland en Barendrecht, 06-28 08 99 92. Of mail naar f.pas@olympia.nl

Frances Pas

 

Olympia
E-mail f.pas@olympia.nl
Website www.olympia.nl

Bezoekadres
Vlietkade 9
3262 JN Oud-Beijerland