Flexwerken in de HW

Zoek jij nog een toffe (flex)werkplek in de buurt? In de Hoeksche Waard heb je verschillende inspirerende locaties waar je een werkplek en vergaderruimte kunt huren. Voor een vast aantal uren of dagen per week of flexibel en dus gewoon wanneer het jou uitkomt. Flexwerken biedt veel voordelen. Zo is de investering voor een representatieve kantoorruimte minimaal en ontmoet je andere professionals, waarmee je kunt sparren en misschien zelfs nieuwe business kunt creëren.

The hub Oud-Beijerland
De nieuwe ‘werk hotspot’ van Oud-Beijerland: The Hub. Gevestigd in het voormalige pand van modewinkel Voorwinden profiteer je van een centrale, levendige werklocatie midden in het gezellige centrum van Oud-Beijerland. The Hub biedt vaste en flexibele werkplekken en je kunt er een meetingroom huren voor zes personen. Je kunt ook kiezen voor een zakelijk vestigingsadres.
Sinds de opening van The Hub in maart van dit jaar hebben verschillende professionals hun weg naar deze trendy werklocatie gevonden. “Er is in de Hoeksche Waard duidelijk behoefte aan een locatie als The Hub”, vertelt Miranda van der Pols. Haar man Sander liep al langer rond met het idee. Dat idee werd door de coronacrisis ineens relevanter dan ooit. “We zijn gewoon begonnen”, lacht Miranda.

“Sander heeft een eigen vastgoedmanagementbedrijf en heeft zelf veel positieve ervaringen met flexwerken. Geen afleiding van thuis, geen files, een representatieve kantoorruimte en je ontmoet andere professionals. Dat is precies wat we ook met The Hub bieden. Er zijn veel zzp’ers in de Hoeksche Waard en dat aantal is tijdens de coronacrisis alleen maar toegenomen. Ook het thuiswerken is voor veel mensen niet ideaal gebleken.
We verhuren trouwens niet alleen aan zzp’ers. De locatie wordt ook gebruikt door medewerkers van bedrijven en startups. Vanaf de start hebben we al verschillende vaste huurders. Variërend van een coach en Engelse docente tot een IT-bedrijf. Naast een mooie werkplek biedt The Hub ook ruimte voor ontmoeting, worden netwerken uitgebreid en ontstaan mooie samenwerkingen.”


Businesspoint HW: geeft ruimte en inspiratie om te werken

Ook in Numansdorp kun je terecht voor het huren van een werkplek of kantoorruimte. Aan de Edisonstraat 16C (Bedrijventerrein Middelsluis) staat het pand van Businesspoint HW, op slechts 2 minuten rijden vanaf de A29. Het pand biedt onderdak aan vaste kantoorunits, flexibele werkplekken, een vergaderruimte, centrale receptie en een gezellige kantine Leuk feitje: Businesspoint Hoeksche Waard is gelegen boven Sport & Gezondheidscentrum Sagitalas. Zo kun je werken en sporten mooi combineren. De locatie zelf besteedt ook veel aandacht aan gezondheid. Zo heb je verschillende ergonomische zit-stawerkplekken en is er zelfs een deskbike aanwezig, zodat je kunt werken en fietsen tegelijk. Businesspoint HW is een initiatief van Dick van Prooijen, zelf ook al tijden ondernemer (www.anprophoto.nl), waardoor hij precies weet waar (startende) ondernemers behoefte aan hebben: “Een werkplek waar je andere ondernemers kunt ontmoeten, waar je in alle rust kunt werken, vergaderen en netwerken, maar waar ook ruimte is voor ontspanning.” Je kunt bij Businesspoint HW 24/7 terecht voor het huren van een flexplek, vaste kantoorruimte en vergaderruimte. De locatie wordt door ondernemers ook gebruikt voor het organiseren van bijvoorbeeld workshops en trainingen. De vergaderruimte is voorzien van alle gemakken en presentatiemogelijkheden. Op aanvraag is ook catering mogelijk.