FP brengt Hoeksche Waard in beweging!

Mensen begeleiden, motiveren en inspireren om te bewegen. Dat is het eerste waar Hans Eekhof, eigenaar van Fitness Paradise, aan denkt als je hem vraagt wat zijn doel is. “Samen met mijn team wil ik graag zoveel mogelijk mensen en bedrijven helpen bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl”, zegt hij.

Bij Fitness Paradise in Oud-Beijerland staat de deur zeven dagen per week open voor iedereen. “Beweging en werken aan een gezonde levensstijl is belangrijk, zeker in deze onzekere tijd met corona”, aldus Hans. “Onder begeleiding van een professioneel team kan er bij ons op ieder niveau veilig worden gesport. Naast individueel sporten, is het ook mogelijk om in groepsverband te sporten of met een Personal Trainer.”

 

Breed en gevarieerd aanbod
Hans noemt het aanbod aan groepslessen breed en gevarieerd. “Onze leden kunnen onder meer kiezen uit buitentrainingen, boksen, spinning, BodyPump, yoga en nog veel meer. Lekker bewegen is ontzettend belangrijk voor lichaam en geest”, zegt hij. “Het spreekt voor zich dat de wensen en de doelen van onze leden centraal staan. Verder wordt onze meerwaarde bepaald door het feit dat Fitness Paradise een sportmedisch centrum is. In ons pand bevinden ook meerdere fysiotherapeuten en daar werken we nauw mee samen. Zo kunnen we ook mensen begeleiden bij hun medische revalidatie.”

Verzorgen van sportactiviteiten bij bedrijven
Op een verantwoorde manier bewegen, dat is de essentie bij Fitness Paradise. De sportschool heeft particuliere én zakelijke leden. Zakelijk sporten kan namelijk ook bij Fitness Paradise. “Wij verzorgen zelfs sportactiviteiten op locatie, dus op de werkvloer”, vertelt Hans. “Maar een bedrijf kan ook kiezen voor een abonnement voor de werknemers en hen op die manier stimuleren meer te bewegen.” Volgens Hans zien steeds meer bedrijven de meerwaarde in van fitte werknemers die lekker in hun vel zitten. Om die reden wil de eigenaar van FP graag uitbreiden en meerdere nieuwe vestigingen openen in de Hoeksche Waard. “Samen met mijn team wil ik zoveel mogelijk mensen laten genieten van sport en bewegen. Mensen motiveren om gezonder te leven. Dat is onze missie.”