GLAMOURGROEN IN DE POLDER: BUSINESS MEETS FASHION

Als jong meisje huppelde Laura al rond op de pumps van haar moeder. Haar gevoel voor fashion zat er al vroeg in, net als haar gevoel voor zaken. Ze runde een succesvol zakenreisbureau, schreef een eigen managementboek en in 2019 startte zij haar eigen fashion boutique, Studio Bellai, in het centrum van Oud-Beijerland. Studio Bellai bewijst dat vrouwelijke elegantie, duurzaamheid en business heel goed samengaan.

Als succesvolle zakenvrouw reisde Laura de hele wereld over. Altijd op haar hakken en gehuld in de mooiste outfits. Opvallend, eigentijds maar nooit ‘te’. En dat is precies de stijl die je vindt in haar boutique. “Ik zie kleding als een middel om jezelf te onderscheiden, waarbij het belangrijk is dat de kleding ook praktisch en comfortabel is. De mode in mijn winkel is vrouwelijk en elegant, maar ook stoer en met een subtiel edgy randje. Dit zorgt voor een spannend en opvallend contrast en voorkomt dat netjes tuttig wordt. Ik verkoop geen dertien in een dozijn outfits. Ik combineer verschillende merken, waardoor er een geheel eigen stijl ontstaat. Een stijl die perfect past bij wie je bent. Dat mag je laten zien. Je bent immers uniek.”

GLITTERWOLLENSOKKEN
Laura hecht daarnaast veel waarde aan duurzame mode. “Helaas heeft duurzame kleding nog vaak een geitenwollensokkenimago. Dat kan écht anders. Ik ga voor glitterwollensokken: duurzaam zonder in te leveren op stijl. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan een goede pasvorm. De juiste pasvorm benadrukt de sterke punten en camoufleert onzekerheden. Je voelt je zelfverzekerder en dat straal je uit. Klanten krijgen altijd een persoonlijk kledingadvies. Je merkt dat mensen snel geneigd zijn om dezelfde soort kleding te shoppen. Daar durf ik best van af te wijken en dit leidt vaak tot verrassende inzichten. Hierbij is het wel belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. Je stapt toch even uit je comfortzone. Gelukkig hoor ik vaak van mensen dat ze zich heel welkom voelen in mijn boutique. Er hangt een gezellige, warme en huiselijke sfeer. Ik stel alles in het werk voor een positieve klantbeleving. Van het moment van binnenkomst tot het inpakken van de aankopen; aan elk detail is gedacht voor een aangename en ontspannen shopervaring.”