HÉ ONDERNEMER, HOE GAAT HET MET JOUW ORKEST?

Het aansturen van je werknemers is in deze maanden knap lastig en vergt veel creativiteit en aanpassingsvermogen. Hoewel het thuiswerken in veel gevallen voor meer effectiviteit zorgt heeft de afstand ook een keerzijde. Als ondernemer kun je het directe contact met je team of vaste klanten uit het oog verliezen en dit kan vervelende gevolgen hebben. En dat is toch zonde zegt de Numansdorpse chef Michka Chel (34).” Zonder dirigent is er tenslotte geen orkest en zonder orkest geen muziek” gebruikt deze ambitieuze onderneemster als metafoor. Ze moedigt je aan om te komen koken met je team.

Ik spreek haar op gepaste afstand in de kookstudio in Numansdorp. Sinds maart jl. konden er geen kookworkshops voor groepen meer georganiseerd worden. Ze heeft niet stilgezeten en via thuisdiners, kookvideo’s en afhaalmaaltijden de vaste lasten kunnen betalen. “Koken verbindt en maakt vrolijk, ook op afstand” glimlacht deze creatieve chef. In deze periode heeft ze veel energie gehaald uit de steun van haar vaste gasten, maar het koken met groepen heeft ze erg gemist. “Toen ik hoorde dat ik weer mocht gaan koken met kleine groepen ben ik direct in de kookstudio aan de slag gegaan om allerlei aanpassingen te voltooien.

“KOKEN VERBINDT EN MAAKT VROLIJK, OOK OP AFSTAND”

De kookstudio in Numansdorp is helemaal klaar voor jouw team en chef Michka geeft je het dirigeerstokje graag terug in handen. Niet letterlijk natuurlijk, maar figuurlijk. Samen met een kleine groep van maximaal 10 personen kun jij op een veilige manier weer live verbinden met je team. KOOKSTUDIO HOEKSCHE WAARD Tijdens de ontspannen kook- of borrelworkshops in de ruime keuken kunnen jullie gezamenlijk aan de slag voor een fantastisch verbindingsdiner. “Cooking together apart” is de nieuwe insteek. De kookstudio offline en online is helemaal onder handen genomen en over alles is goed nagedacht om de gasten een zo vertrouwd en veilig mogelijk gevoel te geven. Zo kook en dineer je op 1,5 meter afstand van elkaar, is er een streng hygiëneprotocol, ga je het eiland niet af en blijf je dus dichtbij huis in de Hoeksche Waard.

“COOKING TOGETHER APART”

“Ik kan je nog veel meer vertellen waarom je moet komen koken, maar ik daag je graag uit om zelf de stap te nemen en bij mij in de kookstudio te dirigeren en te verbinden. Het zal in ieder geval een positief effect hebben op jouw team”. Het klinkt als muziek in de oren en mij heeft ze in ieder geval overtuigd. Kookstudio Hoeksche Waard opent vanaf 1 juli a.s. weer voor kleine unieke groepsboekingen.