Het luxe buitenleven binnen handbereik

YARD Outdoor uit Strijen is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van sfeervolle buitenverblijven en veranda’s in voornamelijk Douglas hout. De fabrikant uit Strijen biedt aannemers, hoveniers, zzp’ers en dealers van buitenverblijven een hoogwaardig totaalconcept. Het aanbod is volgens directeur Johan de Jong zeer uitgebreid en tegelijkertijd toch heel overzichtelijk. “We hebben alles zo ingericht dat het luxe buitenleven voor bedrijven en de consument binnen handbereik is.”

Johan doelt hiermee op zowel het slimme aanbod als op de verregaande service. “We werken met diverse modellenlijnen, waar door het voor bedrijven en consumenten heel eenvoudig is om een buitenverblijf samen te
stellen, van basic tot exclusief. Zo hebben we een Easyline doe-het-zelf-pakket, een basis model Grandiose en de uitgebreidere Sublime lijn. Maar ook meer bijzondere ontwerpen, waaronder onze Allure en Cubique lijnen. We helpen onze dealers en wederverkopers ook via (online) communicatiemiddelen, zoals de website en een duidelijke brochure. Deze middelen zijn gericht op maximaal gebruiks gemak en overzicht, zodat je niet ‘verdwaalt’ in het ruime aanbod. Bij ons vind je altijd snel en eenvoudig wat je zoekt en natuurlijk denken wij graag mee voor een advies op maat. Ook alle benodigde opties om het buitenverblijf compleet te maken, leveren wij mee. Denk hierbij aan ramen en deuren, een glas schuifsysteem, shutter of steellookwanden en niet te vergeten: de dakbedekking, variërend van EPDM tot dakpannen.”

HOGE KWALITEIT EN LEVERBETROUWBAARHEID
Eveneens kenmerkend voor YARD Outdoor is de hoge kwaliteit en uitstekende leverbetrouwbaarheid. Johan licht toe: “Het buitenleven wordt steeds populairder en de vraag naar buitenverblijven neemt toe. De toenemende vraag zorgt er bij veel leveranciers voor dat de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid onder druk komen te staan. Wij bewijzen naar onze afnemers dat dit ook anders kan. Dat is ook de re den waarom we met YARD Outdoor succesvol zijn. We zagen ruimte in de markt voor ons als betrouwbare en flexibele fabrikant van een to taalconcept op het gebied van buitenverblijven en veranda’s. Op basis van goede forecasting en met een eigen opslagruimte van ruim 3.000 vierkante meter hebben we altijd voldoende droog hout op voorraad. En doordat we zelf de productie verzorgen, kunnen we doorgaans zeer snel leveren.”

MAATWERK
“We bedenken en maken alles zelf in onze fabriek in Strijen. We verzorgen ook maatwerk aanvragen, waarbij we onze hand niet om draaien voor spannende combinaties inclusief het benodigde 3D tekenwerk. Inmiddels  weten dealers en bedrijven in Nederland en België ons te vinden, maar we zoeken natuurlijk ook graag de samenwerking met bedrijven in de Hoeksche Waard. Waarom zou je iets van ver halen, als je het dichtbij kunt halen? We zijn elkaars ogen en oren in de markt en kunnen ons aanbod hierop perfect afstemmen. Teamwork makes the dream work. Daar staan én gaan we voor.”