HOEKSCHE VRIENDEN EVEN VOORSTELLEN: ZEEUW AUTOMOTIVE

Naam: Pieter Zeeuw
Bedrijfsnaam: Zeeuw Automotive
Branche: Automotive
Functie: Vestigingsmanager

Even voorstellen:
Passie voor mens, auto en Italïë!
Drie woorden die mij als persoon en Zeeuw Automotive het beste omschrijven. Dat zit in ons DNA. Zeeuw Automotive is van een lokaal familiebedrijf uitgegroeid naar een betrouwbare Automotive partner in de regio, waar persoonlijk contact en kwaliteit onze speerpunten zijn. We vertegenwoordigen de regio met vestigingen in Zwijndrecht, Spijkenisse en Rotterdam en verkopen de merken Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Jeep en sinds 2019 bedrijfswagens van Fiat Professional. Met als laatste ons 60 jarig jubileum dit jaar, iets om trots op te zijn. Al 3 generaties lang!

Hoe ben je het afgelopen coronajaar doorgekomen?
Het afgelopen coronajaar hebben wij als team geleerd om te anticiperen op alle omstandigheden en maatregelen. Corona zorgde in het begin van 2021 voor een valse start en een dip in de verkopen en beperkt mogelijkheden. Als bedrijf hebben we wel laten zien energiek en verkrachting te zijn. Corona leert ons om extra creatief en flexibel te zijn en onze blik vooruit te richten. Zo zijn wij onze focus nog meer gaan verleggen van offline naar online en hebben wij onze online dienstverlening in de volgende versnelling gebracht. “Gewoon de service die u van ons gewend bent, maar dan net even iets anders!”

Hoe ben je dit jaar tot nu toe doorgekomen?
In het begin van dit jaar hebben wij de lijn van 2020 doorgezet en de focus op onze online dienstverlening gehouden. Maar naar mate de tijd vorderde mochten onze showrooms, in achtneming van de maatregelen van het RIVM, weer langzaam aan open. Door deze ontwikkeling konden wij onze passie voor Fiat, Abarth, Alfa Romeo en Jeep weer persoonlijk overbrengen. Mensen weer in de watten leggen en laten proeven van de Italiaanse sfeer. Iets wat online lastiger is om over te brengen. Maar juist doordat wij nu on- en offline weer konden combineren konden wij consumenten beter van dienst zijn en de service geven die zij van ons gewend zijn.