In de HW ben je als ondernemer onderdeel van de samenleving

Hij heeft een hekel aan borstklopperij. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Anders gezegd: Jaap Crezee, bedrijfsleider bij Van den BergWestmaas, specialist in bestratingen, grond -en rioleringswerken, is een nuchter persoon. Iemand die met beide benen op de grond staat. Maar ook iemand met een groot gevoel van betrokkenheid richting opdrachtgevers en een warm hart voor de Hoeksche Waard als werkgebied.

Altijd streven naar een topprestatie
“In de Hoeksche Waard ben je als ondernemer echt onderdeel van de samenleving”, stelt Jaap. “Je leeft met elkaar op een eiland en iedereen kent iedereen. Dat is mooi, maar soms ook lastig. Je moet altijd een topprestatie neerzetten anders krijg je zo de wind van voren als je op een verjaardag of ander feestje bent. De groep mensen waar we mee werken bestaat uit zo’n dertig personen en die zijn voor een groot deel afkomstig uit de Hoeksche Waard. De lijntjes zijn dus kort. Veel collega’s werken al heel lang bij ons, sommigen meer dan 40 jaar. Mijn broer Rob is zo iemand. Hij is op z’n 16de bij Van den Berg begonnen. Inmiddels is hij directeur. Dit bedrijf is zijn levenswerk. En dat geldt voor meer medewerkers.

We doen wat we beloven 
In 2015 trad Jaap ook in dienst bij Van den Berg Westmaas. Als bedrijfsleider verzorgt mhij het omgevingsmanagement van verschillende projecten. “We zijn expert op het vlak van bestrating, grondwerk en rioleringen. We pakken grote projecten op, soms complete woonwijken, maar verzorgen ook kleinschalig onderhoud aan straten en wegen. Of dat nu in opdracht van een bedrijf, de gemeente of een particulier is. We doen wat we beloven en proberen al onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Omgevingsmanagement is daar onderdeel van. Op die manier nemen we onze opdrachtgevers veel regelwerk uit handen. Dit, in combinatie met jarenlange ervaring, gemotiveerde en gepassioneerde vakmensen, de juiste materialen, heldere communicatie én maatschappelijke betrokkenheid, vormt onze kracht”, aldus Jaap.