Je gevel weer als nieuw met VERM

 

Oppervlaktereiniging - VERM Services

VERM Services is gespecialiseerd in verschillende vormen van oppervlaktereiniging, waaronder chemische en mechanische oppervlaktebehandeling van roestvaststaal en andere metalen, graffitiverwijdering en gevel- en terrasreiniging. Met dit laatstgenoemde krijgt het bedrijf van Jurrie Vermeulen ook steeds meer bekendheid bij particulieren. “Als je kwaliteit levert, gaat dit van mond-tot-mond.”

VERM Services heeft de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd in de (inter)nationele industrie- en transportwereld als specialist in tankcleaning. De lat in deze kritische omgevingen ligt ontzettend hoog, want een kleine slordigheid kan soms grote gevolgen hebben. “We zijn gewend om hard, maar vooral ook zorgvuldig te werken en we komen altijd onze afspraken na”,  vertelt Jurrie. “Alleen de allerbeste kwaliteit is goed genoeg en dan het liefst nog een treetje hoger. Dat is voor ons heel vanzelfsprekend, maar dat geldt helaas niet voor iedereen.”

Vakwerk oppervlaktereiniging
Jurrie doelt op ‘de beunhazen’, mensen die hun vak niet verstaan. “Ik wil absoluut niet iedereen over een kam scheren, maar deze mensen zie je over het algemeen niet rondlopen op een industrieel terrein. Dat is niet voor niets. Wij hebben de juiste kennis, middelen en mentaliteit om vakwerk te leveren.” Dat blijft volgens Jurrie niet onopgemerkt. “Met onze gevel- en terrasreiniging werken we tegenwoordig ook steeds vaker voor particulieren. We krijgen veel nieuw werk door mond-tot-mondreclame. Voor ons het bewijs dat we ons werk goed doen.”

Teamwork
“Ik ben trots op ons team dat we zelfs in drukke tijden een continue kwaliteit kunnen blijven leveren. Het is vaak keihard werken. We zijn 24/7 bereikbaar en staan vrijwel direct klaar met een oplossing. Zelfs als we hiervoor midden in de nacht op pad moeten. Klanten waarderen dit, maar dit vraagt natuurlijk wel wat van onze medewerkers. Dit werk moet echt bij je passen. Gelukkig zijn we als team goed op elkaar ingespeeld. En zoals ik voor mijn klanten klaarsta, zo sta ik ook voor mijn medewerkers klaar. Want: zonder tevreden medewerkers kom je als bedrijf niet ver. We doen dit echt samen.”

Nijverheidsweg 19, 3274 KJ Heinenoord
www.vermservices.nl
jurrie@vermservices.nl
085 – 902 6962