Knape is knapper Succesvol ondernemen op basis van actuele cijfers

In een tijdperk van razendsnelle ontwikkelingen, digitalisering en een continu veranderende markt, kunnen de kansen van gisteren vandaag een bedreiging vormen. De ondernemer die zijn strategie bepaalt op basis van de jaarcijfers, kijkt via zijn achteruitkijkspiegel naar het verleden. Terwijl actuele cijfers juist het startpunt zijn.

Knape is vernieuwd
Om hun klanten in veranderende tijden beter van dienst te kunnen zijn, hebben Hugo en Krista Knape, directeuren van Knape Administratie-Belastingconsulenten, een deels nieuwe koers ingezet. Met behoud van vertrouwde diensten, als administreren en fiscaal adviseren, helpen zij ondernemers hun bedrijf op koers te krijgen en te houden. Vanuit beschikbare inzichten uit actuele cijfers en de gekozen strategie, helpen zij hun klanten de juiste stappen te zetten naar succesvol ondernemen.

“Uit de response op onze enquête blijkt dat er, met name binnen het klein-mkb, behoefte bestaat vooruit te kijken en toekomstige beslissingen te baseren op real time informatie”, vertelt Hugo. “Met drie modules, oplopend van basis naar top, hebben we een nieuwe waarde aan onze dienstverlening toegevoegd waarmee we in deze behoefte kunnen voorzien.”

Steeds knapper
Binnen de modules Knap, Knapper en Knapst zijn actuele cijfers het uitgangspunt. De pakketten zijn aangevuld met online dashboards en slimme tools die de ondernemer real time inzicht bieden in de prestaties van zijn onderneming. Als vertrouwd adviseur helpt Knape deze cijfers vorm te geven en visueel te maken. Afhankelijk van de plannen en wensen van de klant, kan het gekozen pakket flexibel worden ingevuld. Een individuele totaaloplossing, gericht op wat de klant op dat moment nodig heeft, als coaching bij het maken van keuzes of actieve ondersteuning bij het uitrollen van de ontwikkelde plannen. Hugo voegt toe: “Wil je weten hoe je op dit moment presteert? Knap biedt het antwoord. Ondernemers die nadenken over de toekomst, bevinden zich in het speelveld van Knapper. Knapst is het passende pakket voor entrepreneurs die hun koersdoel (gedeeltelijk) willen wijzigen.”

Ondernemingsplan als blauwdruk voor succesvol ondernemerschap

Een belangrijk onderdeel bij het maken van de pakketkeuze is het ondernemingsplan. Volgens Hugo zou iedere ondernemer een bedrijfsplan moeten hebben. “Een ondernemingsplan is de blauwdruk van jou en je onderneming. Het helpt je je missie en visie te verankeren en richting te bepalen.”

Voor bestaande relaties is het binnenkort mogelijk samen met Hugo een ondernemingsplan te maken, middels een online tool. Hierbij wordt de ondernemer uitgedaagd invulling te geven aan een aantal fundamentele vragen om zo tot een sprekend verhaal van zijn visie, missie en strategische doelen te komen.

De rode draad van Knape
Verdieping in plaats van productie, daar is het Hugo en Krista om te doen. Het vervullen van een totaalrol, vanuit hoofd en hart. Hugo besluit: “Ondernemen is meer dan alleen cijfers. We zien ernaar uit met onze klanten te sparren op hun wensen, doelen en drijfveren, en samen het ondernemerschap te delen. Cijfers zijn daar een onderdeel van.”

Wil je meer informatie over de vernieuwde dienstverlening van Knape?
Neem contact op voor een kennismakings-
gesprek.