Kooy accountants & belastingadviseurs: “Ondernemers Adviseren”

Veel ondernemers in ’s Gravendeel en omstreken kennen het kantoor, dat in 1955 is gestart, nog onder de naam P&MKooy. Toch hebben de vennoten, Theo Pouwe en Kees de Winter, in 2018 gekozen voor een nieuwe naam: Kooy accountants & belastingadviseurs.

Theo: “Met een nieuwe naam, logo en huisstijl brengen we tot uitdrukking dat wij met ons kantoor blijven innoveren”. Kees vult aan: ‘We stellen de klant centraal, nemen ons vak altijd serieus en gebruiken actuele tools en online applicaties. Zo zijn we met en voor onze klanten klaar voor de toekomst.”

‘Ondernemers Adviseren’ is het motto van Kooy. MKB-ondernemers zijn druk in hun zaak. Ze willen geen problemen met de Belastingdienst, maar wel optimaal gebruik maken van de fiscale mogelijkheden. Ondernemers lopen regelmatig tegen een fiscaal, juridisch of financieel vraagstuk aan dat het zakendoen belemmert. Het houdt hen, en soms ook hun levenspartner, bezig en vraagt dus om een passende oplossing. Theo: “Als adviseur hebben we regelmatig contact met onze relaties. Zo blijven we vanuit onze expertise meerwaarde bieden. Een langdurige vertrouwensrelatie is immers ons doel”.

Speerpunten
Theo vervolgt: “Voor u als ondernemer zijn het wettelijke verplichtingen, voor ons als ondernemer is het dagelijks werk: (salaris)administratie, aangiften, jaarrekening, publicatiestukken. Dat doen we met onze circa twintig hoog gekwalificeerde medewerkers en analytische programmatuur. Klanten kunnen online met ons samenwerken in een beveiligde omgeving. Inboeken gaat via scannen en herkennen. De bijgewerkte administratie biedt zo 24/7 actuele stuurinformatie. Kwaliteit, kennis en vaktechniek gaan bij ons voor kwantiteit. We investeren voortdurend in opleiding en bijscholing.”
Kees de Winter: “We zetten onze vakkennis en ons netwerk van vakspecialisten in om ondernemers vooruit te helpen. Dat geeft ons voldoening. We kijken met de ondernemer vooruit. Daarom geven we veel fiscaal advies over bedrijfsoverdracht binnen en buiten de familie, reorganisatie en estate planning.”

Wilt u kennismaken met Kooy?
Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.
Bel +31 (0)78 – 673 18 88 of mail naar info@kooy-advies.nl.