“Vertrouwd adres voor al uw opleidingen & veiligheidstrainingen in het hart van de Hoeksche Waard”

Voor installatiebedrijven, aannemers, hoveniers en andere ondernemers die hun medewerkers met een aanhanger op pad sturen, is het E achter B rijbewijs erg belangrijk geworden.  Paul Carree: “De ondernemer realiseert het zich niet altijd of denkt er vaak niet over na, maar een rijbewijs maakt het ondernemen simpelweg efficiënter’’.

Naast de vertrouwde opleidingen zullen wij het nieuwe jaar starten met C1 (camper) en code 95 bijscholingen. De trainingen voor BHV, EHBO & VCA liggen al klaar voor een nieuw seizoen. Vanaf ons vernieuwde leslocatie in Oud-Beijerland, tegenover sporthal “de Boogerd” staan wij te popelen om u wederom te verwelkomen. Deze trainingen kunnen ook worden genoteerd voor uw code 95 nascholing.

Lespunt opleidingen is klaar voor de toekomst. Een vakkundig opleider met alle gemakken onder 1 dak, dat is onze doelstelling. Danny van der Molen: “We zijn verhuisd naar deze locatie die centraler ligt, representatiever is en over een professionele les en werkruimte beschikt. We krijgen erg mooie reacties en complimenten over onze dagelijks werkzaamheden, lezen veel 5 sterren reviews terug en kijken met trots terug op de behaalde slagingspercentages van het afgelopen jaar’’.

Wilt u meer van ons lezen? Bezoek onze vernieuwde website met het aanbod in rij(opleidingen) en trainingen via Lespunt.nl

Danny van der Molen

 

Lespunt opleidingen
Telefoon 0186 840 554
E-mail info@lespunt.nl
Website https://www.lespunt.nl

Bezoekadres
Hortensiastraat 44
3261 BJ Oud-Beijerland

Andere vrienden