Maak kennis met…

21 oktober 2020, Redactie

Maak kennis met Chrissie Hoogendoorn van Bres Accommodaties!

Sinds 28 september 2020 is de 30-jarige Chrissie Hoogendoorn werkzaam bij Bres Accommodaties. Toen ze voor de baan werd benaderd, leek het haar direct een prachtige uitdaging.

Chrissie vertelt: “Ik wist meteen dat deze vacature mij op het lijf is geschreven. Daarnaast leek het mij ontzettend leuk om zo’n mooi bedrijf en begrip in de Hoeksche Waard verder op de kaart te mogen zetten, zodat iedereen volop kan genieten van onze recreatiemogelijkheden, sportfaciliteiten en natuurlijk onze horecagelegenheden.” Chrissie is zelf opgegroeid in Friesland, dus het mooie landschap van de Hoeksche Waard trok haar vanaf de eerste keer dat ze het zag enorm. “De rust en ruimte, heerlijk!”

Chrissie is zelf dan ook al 2 jaar woonachtig in Maasdam. Ze woont hier samen met haar man Michael en met haar zoontje Jack. Chrissie wist al snel dat ze iets met communicatie wilde gaan doen en startte daarom in 2011 met de opleiding Communicatie aan Hogeschool Inholland. Hier heeft ze met name geleerd om mensen en organisaties slimmer te verbinden met inzet van o.a. nieuwe technologie en social tools. Maar de eerste reis in haar communicatiecarrière begon aan boord van het ss Rotterdam. “Een prachtige en leerzame tijd waarin ik mijzelf aan boord van ‘La Grande Dame’ kon ontwikkelen van stagiaire naar Marketing Assistent. In 2015 ben ik een nieuw avontuur aangegaan als Communicatie Adviseur in de ICT-wereld. Inmiddels heb ik veel kennis mogen opdoen op het gebied van online en offline marketing en het lijkt mij dan ook geweldig om dat bij Bres Accommodaties in de praktijk toe te passen.”

De werkdagen bij Bres Accommodaties zijn gevuld met allerlei leuke en gevarieerde marketing- en communicatiewerkzaamheden. Zo maakt ze menukaarten voor Restaurant Binnenmaas op, ontwikkelt ze promotiemateriaal en natuurlijk nog veel meer. Haar passie ligt vooral bij het coördineren van verschillende interne en externe communicatie- en marketingactiviteiten. “Ik krijg veel energie tussen het schakelen van verschillende operationele werkzaamheden en het stellen van prioriteiten. Je kan wel zeggen dat ik een echte Communicatie spin in het web ben”.

Tip van Chrissie
Wij hebben Chrissie gevraagd om haar beste tip voor medeondernemers in Coronatijd met ons te delen:
“Help elkaar! Heel veel ondernemers zitten in hetzelfde schuitje. Ga met elkaar in gesprek, ondersteun elkaar waar kan en werk samen om deze periode door te komen. Ik vind het mooi om te zien dat er, ondanks deze moeilijke periode, nieuwe creatieve initiatieven ontstaan vanuit ondernemers om elkaar te steunen. Er ontstaan op deze manier mooie nieuwe samenwerkingen die zelfs tot na deze crisis standhouden.”