Metaalrecycling van Akelijen: een echt familiebedrijf

Metaalrecycling van Akelijen is met maar liefst 40 jaar ervaring een bekende naam in de metaalhandel. Ons familiebedrijf heeft zich door de jaren heen sterk ontwikkeld en heeft zich gespecialiseerd in het scheiden, knippen, verkleinen en sorteren van alle ijzer- en metaalsoorten. Daar zijn wij trots op en dat maakt Akelijen tot uw betrouwbare partner in het verwerken van metalen.

 

Afvoer van restmaterialen
Tegenwoordig schrijven wetgeving en milieuvergunningen diverse regels voor om de afvoer van restmaterialen goed te organiseren binnen uw bedrijf. Voor veel bedrijven neemt het veel tijd in beslag om de stroom van ferro-, non-ferro goed te organiseren zoals die wet -en milieugeving voorschrijven. 

 

Containerservice
Metaalrecycling van Akelijen te Heinenoord heeft de nodige kennis en ervaring wat betreft dit onderwerp en kan haar klanten hierover deskundig adviseren.Metaalrecycling van Akelijen kan tevens de faciliteiten leveren om de afvoer in goede banen te leiden. Voor zowel het interne transport als de afvoer van de reststoffen kunnen containers en middelen geleverd worden.

Kortom: totaalconcepten voor industrieën kunnen aangeboden én gerealiseerd worden. Firma van Akelijen beschikt over een eigen wagenpark, bestemd voor containertransporten van en naar de klant. De containers worden op verzoek van de klant gratis geplaatst t.b.v. opvang van diverse ferro en non-ferro metalen en worden binnen 24 uur op afroep opgehaald en/of omgewisseld. De volumes van de containers variëren van 1m³ tot 40 m³.

 

Onze diensten in het kort: 

  • Containerservice (plaatsen van)
  • Inkoop én verkoop van alle soorten metalen
  • Inkoop rafinneersloop (machinesloop, snijden van machines, onbruikbaar maken)
  • Sloopklussen (slooppanden)
  • Hulp bij het oplossen van bedrijfs (metaal)afval en ontwikkelen van een geroutineerd plan voor bedrijfsafval.

 

U kunt nu ook bij ons terecht voor: 

  • Koperprijs
  • Dagprijs oud ijzer
  • Oud ijzer prijs