Een stijlvol interieur begint bij de juiste indeling van de ruimte.

Een nieuw interieur? Dan moet u veel keuzes maken. Kleur, materiaal, verlichting: elk detail telt. Die keuzes worden makkelijker als de indeling van de ruimte klopt.

Als u niet eerst nadenkt over de indeling ontstaan er loze ruimtes, rare hoekjes en onnatuurlijke looproutes. U wilt geen keuzes maken waar u later spijt van krijgt.

Schakel daarom tijdig een interieurontwerper in. Die kijkt naar de ruimte, uw leefstijl en uw gezinssituatie.

Gaat u verbouwen of verhuizen?
Het beste moment om mij in te schakelen is als de bouwkundigen, architecten of aannemers nog niet zijn begonnen. Uiteraard denk ik ook graag mee bij lopende projecten om bij te sturen waar nodig.

Ik ben Mijanou de Kreek, interieurontwerper en stylist. Een eigenzinnige benadering maakt mijn ontwerpen alsmede mijn persoonlijkheid autonoom. Mijn werkwijze is mijn kracht: ik ontzorg mijn opdrachtgevers van A tot Z.

Het lijnenspel, structuren en de details zijn vaak een bekend beeld in mijn ontwerpen. Ik gebruik mijn intuïtieve gevoel voor stijl. Door mijn persoonlijke benadering, ruimdenkendheid en inlevingsvermogen weet ik gedurende het hele project de juiste snaar te raken.

Ik bespaar u tijd en miskopen. U hoeft geen concessies te doen aan uw droominterieur. Met het plan dat ik voor u maak creëren we samen een fijne plek waar u jaren van kunt genieten.

Interieuradvies voor bedrijven
Wilt u interieuradvies voor uw bedrijf? Mijanou Interieur adviseert u graag over de mogelijkheden

Mijanou de Kreek


Mijanou Interieur
Telefoon: 06 21 80 51 97
E-mail: info@mijanou-interieur.nl
Website: www.mijanou-interieur.nl

Bezoekadres
Oudendijk 8
3267 LS Goudswaard

Andere vrienden