Voor Jurrie Vermeulen, eigenaar VERM Services, komt een lang gekoesterde wens eindelijk uit. Na zes jaar verhuist het bedrijf van ’s-Gravendeel naar een groter pand in Heinenoord. Die verhuizing was hard nodig, want het aantal aanvragen blijft toenemen en projecten worden steeds groter en complexer. “Met dit nieuwe pand staan we klaar voor de toekomst,” aldus de trotse eigenaar.

VERM Services is gespecialiseerd in graffitiverwijdering en chemische en mechanische oppervlaktebehandeling van roestvaststaal en andere metalen. Het bedrijf biedt verschillende bewerkingsmethodes, waaronder beitsen, passiveren, stralen, satineren en ontvetten. VERM Services verzorgt onder andere voor rederijen het onderhoud van rvs en heeft een goede naam opgebouwd in de industrie- en transportwereld als specialist in tankcleaning. “We zijn een jonge speler en relatief klein, maar zelfs de grote bedrijven in binnen- en buitenland weten ons te vinden,” vertelt Jurrie trots.

 

Teamwork
“Dit bereik je natuurlijk niet van de een op andere dag. Het is echt keihard werken. We zijn 24/7 bereikbaar en staan vrijwel direct klaar met een oplossing. Zelfs als we hiervoor midden in de nacht op pad moeten. Klanten waarderen dit, maar dit vraagt natuurlijk wel wat van de medewerkers. Dit werk moet echt bij je passen. Gelukkig zijn we als team goed op elkaar ingespeeld. En zoals ik voor mijn klanten klaarsta, zo sta ik ook voor mijn medewerkers klaar. Want: zonder tevreden medewerkers kom je als bedrijf niet ver. We doen dit echt samen.’’

 

“Zonder tevreden medewerkers kom je als bedrijf niet ver.”

 

Groei
Jurrie was al langer op zoek naar een nieuw pand. Sinds de oprichting in 2016 maakt het bedrijf een enorme groei door. “We werken met een team van elf man en hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in geavanceerde machines. Het nieuwe pand is negen keer zo groot. Dit biedt veel meer mogelijkheden. We zijn nu nog flexibeler en kunnen gemakkelijker grote opdrachten aannemen.” Jurrie benadrukt dat succes niet alleen draait om groeien in grootte, maar ook om groeien als mens door te investeren in kennis. “Oppervlaktetechniek biedt naast esthetische meerwaarde tegenwoordig ook additionele meerwaarde. We verhogen de prestaties van objecten, bijvoorbeeld met oog op slijtvastheid, hittebestendigheid en duurzaamheid. De ontwikkelingen op dit gebied staan niet stil. We volgen regelmatig trainingen om onze kennis up to date te houden, zodat klanten zijn verzekerd van de beste oplossing.”

Jurrie Vermeulen

 

Verm Services B.V.
Telefoon 06-34304851
E-mail jurrie@vermservices.nl
Website www.vermservices.nl

Bezoekadres
Alexanderstraat 22
3295 CA ‘s-Gravendeel