Nieuwe naam, vertrouwde service

Saskia Meijler is al 24 jaar zelfstandig onderneemster in de uitzendbranche. De laatste jaren werkte ze met haar team onder de noemer TeamSelect/TS Personeel. Begin dit jaar was het tijd voor een nieuwe stap en sloot het bedrijf zich aan bij franchiseorganisatie FlexForces. “We vergroten hiermee ons netwerk en daarmee de kans op een succesvolle match. De nieuwe naam verandert niks aan onze werkwijze: klanten kunnen nog steeds rekenen op dezelfde, vertrouwde service.”

“We profiteren met FlexForces van een groot, landelijk netwerk. Hierdoor kunnen we nog sneller en beter inspelen op de vraag van de klant. De vijver om in te vissen is nu veel groter. Daarnaast heeft FlexForces een eigen marketingteam. We kunnen meeliften op marketingcampagnes, waarmee we onze zichtbaarheid en naamsbekendheid verder versterken. Niet alleen bij werkgevers, maar vooral ook bij kandidaten. Hoe meer kandidaten zich aanmelden bij FlexForces, hoe groter de kans op een succesvolle match.”

 

“De vijver om in te vissen is nu veel groter, wat de kans op een succesvolle match vergroot.”

 

Vertrouwd
“Klanten hebben niks gemerkt van de over gang,” benadrukt Saskia. “We zijn nog steeds gewoon Saskia, Elize, Romy en William en ons dienstenpakket is onveranderd. We houden ons al bijna een kwart eeuw bezig met uitzenden en alles wat hierbij komt kijken. Sinds een aantal jaar hebben we ons specialisme uitgebreid met coaching en recruitment. Wij geloven dat deze drie diensten elkaar aanvullen en versterken, zodat we onze klanten en kandi daten nog meer kunnen bieden. We verzorgen bijvoorbeeld coaching, gericht op loopbaanbegeleiding. Daarnaast helpen we bedrijven inhouse bij wervingstrajecten op interimbasis of via Recruitment Process Outsourcing.”

 

Persoonlijk
Ook de persoonlijke aanpak is onveranderd. “We willen mensen echt verder helpen. Dat gaat verder dan alleen het vinden van de juiste baan. We kijken bijvoorbeeld ook naar hoe we voor iemand de afstand tot de arbeidsmarkt kunnen verkleinen. Loopbaancoaching is een mogelijkheid, maar het kan ook andersom, namelijk dat werkgevers de afstand kleiner maken. Bijvoorbeeld door het aanbieden van ontwikkelingskansen, zodat je als werkgever interessanter wordt voor de doelgroep. We bekijken per situatie en persoon de beste ‘route’ om de kans op een goede match te vergroten.”