Slaapboulevard Kwakernaat

Omdat goede nachtrust essentieel is!

Tegenwoordig kun je heel eenvoudig online een matras kopen. Slaapboulevard Kwakernaat heeft ook een eigen webshop, maar volgens eigenaar Marcel Kwakernaat gaat er niets boven een persoonlijk advies. “We hebben niet alleen verstand van bedden, maar ook van het menselijk lichaam. We volgen verschillende trainingen bij fysiotherapeuten om het menselijk lichaam te leren kennen én begrijpen. Hier stemmen we ons advies op af voor een gezonde en comfortabele slaaphouding.”

“Een bezoek aan onze speciaalzaak is natuurlijk niet vergelijkbaar met een doktersbezoek – bij ons kom je voor iets leuks -, maar er zit wel degelijk een hulpgedachte achter. Een goed matras biedt de juiste ondersteuning en voorkomt bijvoorbeeld nek- en rugklachten. Verder draagt het juiste matras bij aan een goede nachtrust. Dit is essentieel voor je gezondheid. Zeker als je je bedenkt dat je gemiddeld maar liefst 1/3 van je leven in bed doorbrengt. Voldoende beweging en gezond eten zijn inmiddels ‘ingebakken’ in onze samenleving, maar een goede nachtrust is minstens zo belangrijk voor het algeheel welzijn. Dit wordt nog vaak onderschat. Tijdens een goede nachtrust krijgen de hersenen de tijd om zich te reinigen en vinden celvernieuwing en herstel plaats.”

 

“Bij gezond leven hoort gezond slapen.” 

Zorgvuldige selectie A-merken
Daarom vind je bij Slaapboulevard Kwakernaat een uiterst zorgvuldige selectie van alleen de beste merken bedden, matrassen, bedbodems, hoofdkussen en bedtextiel. “Ieder merk heeft zijn eigen unieke kernmerken, waardoor we een enorme variëteit bieden. Immers: zoveel mensen, zoveel slaapwensen. Dat hebben we de afgelopen 60 jaar wel geleerd. Niet alleen als het gaat om het matras, ook hoofdkussens en beddengoed zijn heel persoonlijk. ’s Nachts snel benauwd of juist koud? Dankzij onze uitgebreide materiaalkennis ben je ook op dit gebied verzekerd van het juiste advies.”

 

Esthetisch en duurzaam
“Er zijn natuurlijk ook persoonlijke esthetische wensen waar we rekening mee houden. We verzorgen desgewenst de complete inrichting van de slaapkamer, compleet met kasten en stoffering. Van een gratis 3D ontwerp tot bezorging en montage door gecertificeerde monteurs: we regelen het allemaal. Daarnaast staan de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid ook niet stil. Zo zijn matrassen steeds vaker gemaakt van circulaire materialen en opgebouwd uit verschillende zones met losse vulling. Deze kunnen we helemaal naar wens opbouwen. Als de slaapbehoefte verandert, passen we de vulling eenvoudig aan, waardoor het matras bijvoorbeeld meer ondersteuning biedt. Je hoeft dan geen compleet nieuw matras te kopen. De losse onderdelen kunnen bovendien eenvoudig worden gerecycled.”

 

“Advies is gratis, dus kom vooral een keertje langs. Met meer dan 140 bedden hebben we voor iedereen een passende, duurzame slaapoplossing.”