Ontspannen en ondernemen bij Golfclub Cromstrijen

Golfclub Cromstrijen

Zelf maakt bestuurslid Alfred Kool het liefst aan de randen van de dag gebruik van de prachtige banen van Golfclub Cromstrijen. “Ik vind het heerlijk om aan het einde van de middag, zo tegen etenstijd, nog even 9 holes te lopen. Op zo’n moment heb je de baan bijna alleen voor jezelf. Dan geniet ik met volle teugen van de rust en de mooie natuur. Voor mij een perfecte manier om te ontspannen”, zegt hij.

Maar Alfred is ook een gezelligheidsmens. En ondernemer. “Ik golf graag met vrienden en familie, maar ook met andere leden of zakelijke relaties. Bij Golfclub Cromstrijen kan dat allemaal. De golfsport staat centraal maar daarnaast hechten we veel waarde aan gezelligheid, gastvrijheid en onderlinge verbondenheid”, vertelt Alfred. “Dat maakt ons aantrekkelijk voor een breed publiek. En dat is precies wat we willen; zoveel mogelijk mensen, inclusief de jeugd, laten genieten van onze fraai gelegen 18 holes Championship course en 9 holes Compact course. Daarnaast beschikken we ook nog over uitgebreide oefenfaciliteiten, een sfeervol clubhuis en een groot terras met een fantastisch uitzicht.”

Parel in de Hoeksche Waard

Golfclub Cromstrijen is een pareltje in de Hoeksche Waard, aldus Alfred. “De ligging, pal aan de oevers van het Hollandsch Diep, is geweldig. Het is heerlijk om hier rond te lopen. En als je golft, maak je bovendien ongemerkt heel wat kilometers. Je kunt deze sport het hele jaar door beoefenen. Elk jaargetijde heeft z’n charme. Verder zijn onze banen ongelooflijk mooi; ze verkeren in topconditie. Daar zorgt een team van ervaren greenkeepers voor. Onze 8-holes Championship course is een echte uitdaging met verschillende waterpartijen, lastige lange holes, gevaarlijke korte holes en bunkers. De 9 holes Compact course heeft een wat intiemer karakter. Hier worden volwaardige par-3 holes afgewisseld door korte, technische par-4 holes. Uitermate geschikt voor de beginnende golfer, maar ook voor de gevorderde speler die zijn korte spel wil testen.”

Zakelijk golfen

“Golfclub Cromstrijen is aantrekkelijk voor alle typen spelers”, stelt Alfred. “Dankzij het handicapsysteem kunnen golfers van verschillende niveaus op gelijke voet tegen elkaar spelen. Mede hierdoor wordt het zakelijk golfen steeds populairder, ook bij ons. Je hoeft echt geen pro te zijn om een balletje te kunnen slaan met je collega of een zakenrelatie. En tijdens het golfen kun je prima netwerken. Dat beseffen steeds meer ondernemers en daar spelen wij op in door verschillende Businesslidmaatschappen aan te bieden. Daarnaast beschikken we over een sfeervol restaurant met bar. Een perfecte plek om na afloop van alle sportieve activiteiten met collega’s of zakenpartners een hapje, een drankje of een goede maaltijd te nuttigen.”

Ontspannen en ondernemen

Nieuwe mensen leren kennen

Vanzelfsprekend kan een ochtend of een middag op de golfbaan ook worden gecombineerd met een teambespreking of een andere zakelijke bijeenkomst. Persoonlijk vindt Alfred het uitermate prettig op zo’n manier zijn zakelijke contacten te onderhouden. “Maar los daarvan leer ik op en rond de baan ook steeds nieuwe mensen kennen. Bij Golfclub Cromstrijen vormen ontspannen en ondernemen een perfecte combinatie.”