PARTYCENTRUM CONCORDIA: LAAT DE TOEKOMST MAAR KOMEN

Vijftien jaar geleden nam John Kraijo (45) Partycentrum Concordia in ’s-Gravendeel onder zijn hoede. Samen met zijn team heeft hij van een oud en verlaten pand een levendig partycentrum weten te maken. Het is een bruisende plek met ruimte voor iedere gelegenheid. Helaas staan door de huidige ontwikkelingen vrijwel alle vaste activiteiten van het partycentrum stil en wordt er noodgedwongen nagedacht over creatieve oplossingen.

RENOVATIE
Toen John Kraijo vijftien jaar geleden in Concordia kwam, was het al zeker vijf maanden gesloten. Samen met zijn team heeft hij het partycentrum weer levend gemaakt. “Het moest namelijk wel gereanimeerd worden”, vertelt eigenaar John. Na veel verbouwingen is Concordia geworden wat het nu is: een modern partycentrum met talloze mogelijkheden. “Wij hebben de hoogste horecavergunning met een eigen keuken en catering, dus je kunt het zo gek niet verzinnen. Ook voor zakelijke bijeenkomsten ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt onze zalen huren voor presentaties, verkooptrainingen, bedrijfsfeesten en nog veel meer.”

SUPPORT YOUR LOCALS
Helaas gooit het coronavirus roet in het eten en zijn de activiteiten die nog wel plaats mogen vinden zeer beperkt. John vertelt: “We zitten eigenlijk in een soort winterslaap, waar we hopen op betere tijden als we weer wakker worden. Daarom is het in deze tijd heel belangrijk om zichtbaar te blijven bij de klanten en elkaar als lokale ondernemers extra te steunen. Als we het met elkaar doen, komen we namelijk heel ver. Hierbij mogen we de lokale ondernemers ook niet vergeten als het straks weer allemaal voorbij is, want zij hebben het juist heel hard nodig!”

VOORUITZICHT
John hoopt natuurlijk ook weer zo snel mogelijk aan de slag te kunnen, maar legt voor nu de focus op maart en niet eerder. Dat er dit jaar nog een kerstborrel zal plaatsvinden, ziet de eigenaar namelijk niet gebeuren. Uiteraard heeft John nog wel wat andere evenementen in zijn achterhoofd, maar hier is hij voorzichtig mee. “Je moet nu natuurlijk wel even afwachten voor je iets zegt, want als je iets belooft, rekenen de mensen erop.” Maar één ding is zeker, zodra de coronacrisis voorbij is, wordt er zo snel mogelijk weer een gezellige bandavond georganiseerd!