En geniet van de gastvrijheid van Jeroen en Kevin

 

Topkwaliteit en perfectie. Dat is waar Jeroen van der Sluis en Kevin Hoogendoorn van restaurant ‘t Land vanWale in Heinenoord iedere dag naar streven. “We zijn bevlogen en leggen de lat hoog. We werken met verse, pure producten uit de Hoeksche Waard en ontwikkelen steeds weer nieuwe, verrassende smaakcombinaties. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan de uitstraling en opmaak van onze gerechten. Ieder bord moet een plaatje zijn.”

Aan het woord is chef-kok Kevin, sinds juli dit jaar mede-eigenaar van ’t Land van Wale. Een grote verandering, maar eigenlijk ook weer niet. “Ik sta als vanouds in de keuken, alleen dragen Jeroen en ik nu samen de verantwoordelijkheid voor de bedrijfsvoering. We hebben een duidelijke taakverdeling. Ik kook en Jeroen is gastheer. Hij is het gezicht van onze zaak naar buiten toe en zorgt er onder meer voordat we de lekkerste wijnen bij onze gerechten serveren. Jeroen kan onze gasten perfect adviseren op dat vlak. Hij heeft er ook altijd een mooi verhaal bij. Dat wordt gewaardeerd. ”

 

Verse streekproducten

Ook het feit dat Kevin en Jeroen zoveel mogelijk met verse streekproducten werken, spreekt veel mensen aan. En dat zijn niet alleen inwoners van de Hoeksche Waard. “Sommige gasten komen echt van ver,” vertelt Kevin. “Via via hebben ze dan goede verhalen gehoord over ’t Land van Wale en als ze dan in de buurt zijn, komen ze even langs. Recent nog mensen uit

Twente. Daar zijn we best trots op. Maar ook steeds meer mensen uit de regio Papendrecht, Alblasserdam en de Krimpenerwaard weten ons te vinden. Het mooie is dat we niet één bepaalde doelgroep aantrekken. We bedienen een heel breed publiek. Onze gerechten zijn bestemd voor iedereen die van goed en lekker eten houdt.”

 

Culinaire uitdaging

“Zowel jongeren als ouderen voelen zich thuis bij ons”, vult Jeroen aan. “Sommige mensen vinden het geweldig om een culinaire uitdaging aan te gaan, andere mensen spelen liever op safe. Bij ons kan het allemaal. We willen dat onze gasten zich comfortabel voelen, dat ze genieten. Niet alleen van onze gerechten, maar van de hele entourage. Met het hele team streven we naar topkwaliteit op alle fronten.

Lekker eten in een sfeervolle omgeving verbindt mensen. We zijn zo blij dat het weer kan. Mensen hebben het contact en de gezelligheid van samen buiten de deur eten echt gemist. Nu is het moment aangebroken om de schade weer in te halen. ”

 

Shared dining

“We hebben al heel wat reserveringen staan voor de komende maanden”, stelt Kevin. “Ons concept Shared Dining is erg in trek. Voor een vaste prijs kun je dan onbeperkt allemaal kleine, bijzondere gerechten uitproberen. Heel leuk en gezellig als je met meerdere mensen komt eten. Maar natuurlijk kun je ook gewoon à a la carte eten als de voorkeur daar naar uit gaat. Er is voor ieder wat wils. We experimenteren graag met smaken en structuren en proberen onze gasten keer op keer te verrassen. Maar een paar klassiekers houden we er altijd in. Overigens kun je in ons restaurant ook heerlijk lunchen of lekker borrelen. We doen niet aan kledingvoorschriften; iedereen moet zichzelf kunnen zijn in onze zaak.”

Jeroen van der Sluis

 

’t Land van Wale
Telefoon 0186-601745
E-mail info@landvanwale.nl
Website www.landvanwale.nl

Bezoekadres
Hofweg 1
3274 BK Heinenoord