RANDSTAD VERGROOT JOUW NETWERK

Graag stellen wij ons voor: de medewerkers van Randstad Oud-Beijerland. Binnen Randstad zijn wij dé lokale HR-partner in de Hoeksche Waard. Wonen en werken in de regio is ons motto. Als inwoners van de Hoeksche Waard kennen wij als geen ander de mentaliteit en cultuur en streven wij naar een baan in de buurt. Voor zowel tijdelijke als vaste banen in de Hoeksche Waard kun je bij ons terecht.

Een vaste medewerker voor een cruciale positie, direct op contract: dan kan! Werving & Selectie (W&S) is een vak waarvan wij bij Randstad ons werk hebben gemaakt. Naast uitzenden en detacheren is W&S één van onze dominante dienstverleningen.

Wij bemiddelen in logistieke, administratieve, financiële, commerciële, secretariële en licht technische profielen van VBO tot HBO en universitair niveau. We maken gebruik van de nieuwste technologie om te matchen, maar verliezen nooit de persoonlijke touch uit het oog. We nemen de tijd om zowel kandidaat als bedrijf goed te leren kennen om tot dé match te komen.

Ons werkgebied omvat: Strijen, Numansdorp, Klaaswaal, Zuid-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Oud-Beijerland, Heinenoord, Westmaas, Mijnsheerenland, Puttershoek, Maasdam en ‘s-Gravendeel.

Wat zeggen onze opdrachtgevers over Randstad Oud-Beijerland?

Op- en overslagbedrijf gevestigd in Heinenoord
“Bij Randstad krijg je waar voor je geld, de kwaliteit is beter dan andere bureaus. Ze hebben een groot netwerk en Randstad kan snel schakelen.”

Specialist in drijvende steigers gevestigd in Puttershoek
“Professioneel, luisteren goed, nemen voortouw, herinneren mij aan zaken, eigenlijk alleen maar positief. Als de werkzaamheden weer aantrekken willen we zeker Randstad weer inzetten voor het werven van nieuwe medewerkers.”

Familiebedrijf, wereldwijd actief gevestigd in ‘s-Gravendeel
“Geen CV schuiver, maar serieuze partij voor de werving van personeel. Als Randstad geen geschikte kandidaten heeft, zullen ze dat ook aangeven. Voor een logistieke administratieve functie hebben we de werving als zeer succesvol ervaren. Een nieuwe collega is ingestroomd en hij is alweer enige tijd bij ons in vaste dienst.”

Wil je ook eens met ons in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Ben je als werkgever op zoek naar personeel of ben je zelf op zoek naar een nieuwe baan? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.