Elke editie zetten we een lokale sponsor in de spotlight. Sponsoring vormt voor veel clubs en verenigingen een belangrijke inkomstenbron. Door sponsoring dragen bedrijven bij een aan bloeiend verenigingsleven én een fijne woonomgeving. We trappen deze rubriek af met VERM Services. Eigenaar Jurrie Vermeulen tekende eind 2020 een 3-jarig contract als hoofdsponsor van v.v. ’s -Gravendeel.

Voetbal, fun én keiharde noodzaak
“Ik vind het leuk om iets voor de club en het dorp te kunnen doen,” vertelt Jurrie. “Er zijn zoveel mensen die hun ontspanning vinden bij de voetbal, dan is het fijn als dit ook kan. De voetbalvereniging is niet alleen een plek waar mensen kunnen sporten, maar ook een sociale ontmoetingsplaats. Dit moeten we koesteren, maar hiervoor zijn wel inkomsten en helpende handen nodig. Denk aan het onderhoud van het pand en de velden, maar er zijn bijvoorbeeld ook ballen en tenues nodig. En als het straks weer kan, mag een feestje op zijn tijd ook niet ontbreken. Voetbal en fun gaan heel goed samen.”
Zelf voetbalde Jurrie jaren bij GOZ. Toen hij naar ’s-Gravendeel verhuisde en het steeds drukker kreeg met zijn bedrijf, was er voor voetballen geen tijd meer. Maar zijn dochter heeft het stokje van hem overgenomen. Zij speelt nu twee jaar bij v.v. ’s-Gravendeel. VERM Services sponsort sinds een aantal jaar de donderdagavond van de jaarlijkse feestweek. “Toen ik las dat de voormalige hoofd sponsor stopte, zag ik een mooie kans om meer te kunnen doen voor de vereniging.”

Trainer
Naast een 3-jarig sponsorcontract zet Jurrie zich sinds een paar maanden ook vrijwillig in als trainer van de dames JO9. “We begonnen met vier dames en zitten nu al op twaalf,” aldus een trotse Jurrie. “We hebben ook meteen de verenigingsgebouwen een mooie, frisse uitstraling gegeven. Ondanks de lastige tijd bloeit de vereniging weer op. Ik ben blij dat ik hieraan bij kan dragen, ondanks dat we een relatief klein bedrijf zijn. Je krijgt er als bedrijf én persoon veel voor terug. Die blije koppies op het veld alleen al. Ik hoop echt dat meer bedrijven zich aanmelden bij hun plaatselijke (sport)vereniging. Ze hebben onze hulp keihard nodig en hierbij geldt: alle kleine beetjes helpen.

Verm Services
Verm Services is gespecialiseerd in chemische en mechanische oppervlakte behandeling van roestvaststaal en andere metalen. Het bedrijf biedt verschillende bewerkingsmethodes, waaronder beitsen, passiveren, stralen, satineren en ontvetten. Ook voor het professioneel verwijderen van graffiti ben je bij VERM Services aan het juiste adres.

Verm Services