Starter in de spotlight… Mijanou de Kreek van Mijanou Interieur

Sinds begin 2021 werkt Mijanou uit Goudswaard als zelfstandig interieuradviseur en stylist. Haar fraaie interieurontwerpen kenmerken zich door natuurlijke elegantie en verrassende composities. Het Hoekschewaards landschap vormt hierbij een belangrijke inspiratiebron. “De rust, harmonie, patronen en kleuren: de natuur brengt ons zoveel moois. Tijdens een wandeling door de Korendijkse Slikken ontstaan de leukste ideeën.”

 

 1. Wanneer ben je gestart?
  Begin 2021

 

 1. Hoe ben je op het idee van Mijanou Interieur gekomen en waarom?
  Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie en toen ik 19 was heb ik 6 jaar een eigen schoonheidsinstituut gehad. Het ondernemen is dus niet nieuw voor me. Ik was altijd al wel bezig met interieur en mensen vroegen steeds vaker of ik kon helpen met hun inrichting. Ik kreeg hier zoveel energie van dat ik dacht: “Dit wil ik gaan doen!” Ik besloot om mijn hart te volgen! Ik ben de opleiding interieurstylist gaan volgen en begin 2021 was Mijanou Interieur een feit.

 

 1. Liep je nog tegen bepaalde zaken aan toen je je eigen zaak begon? En zo ja, waar liep je tegenaan en hoe heb je dit opgelost?
  Het stuk Social Media vond ik wel lastig. Ik postte zelf nauwelijks iets op facebook, een Instagram account had ik niet en op LinkedIn was ik ook niet actief. Inmiddels gaat dit goed, dankzij hulp en tips van anderen. Het kost wel tijd, maar met een goede strategie en de juiste tools kom je een heel eind.

 

 1. Hoe bevalt het zelfstandig ondernemerschap tot nu toe?
  Ik vind het heerlijk. Het is zo leuk om met je passie bezig te zijn en mensen te helpen. Het voelt dan ook helemaal niet als werk.

 

 1. Waar staat Mijanou Interieur voor en wat heb je te bieden?
  Mijanou Interieur staat voor: Stijlvol, Persoonlijk, Puur, Verrassend en Duurzaam. Begeleiding, ontzorgen en advisering bij het maken van bijvoorbeeld de juiste kleurkeuze, materiaalkeuzes, het ontwerpen van een lichtplan en het maken van een indelingsplan zijn een integraal onderdeel van de werkzaamheden. Maar ook het afstylen van een ruimte en personal shopping behoren tot de mogelijkheden.

 

 1. Hoe zou je jezelf als ondernemer in drie woorden omschrijven?
  Creatief, oplossingsgericht, passievol.

 

 1. Wat zijn je toekomstplannen/ ambities met Mijanou Interieur?
  Ik wil graag mijn kennis verbreden op bijvoorbeeld bouwkundig vlak en wil verder blijven groeien, mooie ontwerpen maken en adviezen geven. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, want daar word ik blij van.

 

 1. Heb je nog tips voor andere startende ondernemers?
  Volg je hart, geloof in jezelf, visualiseer het en ga ervoor!

 

www.mijanou-interieur.nl