Succesverhaal Verm Services blijft groeien

Slechts vier jaar na oprichting kan VERM Services zich meten met de grote jongens. Een bijzondere prestatie. Zeker wanneer je bedenkt dat veel van deze bedrijven al meer dan vijftig jaar bestaan. Hoe krijgt eigenaar Jurrie Vermeulen dit voor elkaar? Het antwoord weet ik eigenlijk al, zodra ik hem zie: het enthousiasme spat ervan af en dat werkt aanstekelijk.

De afgelopen jaren kenmerken zich door groei. “We werken inmiddels met elf man en we krijgen steeds vaker grote aanvragen. Zo zijn we op dit moment bezig met een groot project in Antwerpen, waar we de buitenzijde van tanks van 11 meter doorsnede en 24 meter hoog reinigen. Het zijn nieuwe tanks en de werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwijderen van de lasverkleuring, zodat de corrosiebestendigheid wordt hersteld. Het is echt gaaf dat we als kleine speler voor dit soort projecten worden gevraagd.”

IEDEREEN TEVREDEN
De gunfactor heeft de sympathieke Jurrie sowieso al, maar dat is natuurlijk niet de enige succesfactor. “Het is echt keihard werken,” bekent hij. “Wij gaan tot het uiterste. We zijn 24/7 bereikbaar en staan vrijwel direct klaar met een oplossing. Ook als we hiervoor midden in de nacht op pad moeten. Die mentaliteit moet wel bij je passen. Maar zoals ik voor mijn klanten klaarsta, zo sta ik ook voor mijn medewerkers klaar. Zonder tevreden medewerkers ben je nergens. We doen dit echt samen.”

KENNIS IS MACHT
Daarbij is kennis volgens Jurrie eveneens een belangrijke succesfactor. Niet alleen groeien in aantal medewerkers en opdrachten, maar ook als mens blijven groeien. Onder andere door te investeren in kennis. “Wij zijn gespecialiseerd in chemische en mechanische oppervlaktebehandeling van roestvaststaal en andere metalen. We bieden verschillende bewerkingsmethodes, waaronder beitsen, passiveren, stralen, satineren en ontvetten. Ook voor het professioneel verwijderen van graffiti ben je bij ons aan het juiste adres. Beitsen en passiveren zijn vormen van corrosiebehandelingen, waarmee we bewerkte metalen weer roestvast maken. Stralen en satineren passen we toe om een oppervlakte gladder en mooier te maken. De ontwikkelingen op dit gebied gaan snel. Was oppervlaktetechniek in het verleden vooral gericht op het verfraaien en verduurzamen van producten, tegenwoordig bestaan er ook technieken die toegevoegde meerwaarde bieden. Daarnaast komt er in ons vakgebied ook steeds meer aandacht voor energiebesparing. We volgen regelmatig trainingen om onze kennis up to date te houden, zodat we onze klanten altijd kunnen voorzien van het beste advies.”

YOU CALL, WE CLEAN IT ALL…