Tijd voor een feestje?! Boek nu, zonder risico

Na een jaar corona is iedereen wel toe aan een feestje. Ook bij Time Out kunnen ze niet wachten om weer aan de slag te gaan. Het catering- en verhuurbedrijf staat dan misschien wel stil, maar achter de schermen werken eigenaar Koos van Oudheusden en zijn team aan toffe, nieuwe partyconcepten. Van een ‘Back2work-party’met collega’s tot een ‘Open Up-feestje’met vrienden. En wie nu reserveert, loopt geen enkel risico.

Koos verwacht topdrukte als de samenleving straks weer open is. Daarom adviseert hij om nu alvast na te denken over mogelijke evenementen in 2021. “Het zijn natuurlijk onzekere tijden, maar om de mensen tegemoet te komen, kun je nu bij ons reserveren zonder risico. Als het straks weer mag, dan grijp je in ieder geval niet mis.” Terwijl de zomer nog moet beginnen, noemt Koos de Kerstborrel als voorbeeld. “Dat klinkt ver weg, maar we hebben met z’n allen heel wat in te halen.”

Zonder zorgen
“Natuurlijk hopen we al in de zomer te kunnen starten. We werken volgens een ‘corona-proof ’ programma, waarbij we rekening houden met de dan geldende regels. We houden dit scherp in de gaten, zodat je ook hiervoor geen enkel risico loopt. We hebben de kennis, ervaring en materialen in huis om elke ruimte of locatie om te toveren tot een unieke feest- of trouwlocatie. Zelfs binnen de grenzen van de coronamaatregelen maken we van een bijzonder moment een onvergetelijke herinnering.”

Cateringbeleving 3.0.
“Naast het bedenken van nieuwe (corona-proof) partyconcepten hebben we achter de schermen ook ons concept ‘cateringbeleving 3.0’ verder uitgewerkt. Wij verzorgen catering die alle zintuigen prikkelt, voor de ultieme (gast)beleving. Dit gaat verder dan lekker eten. Ook de presentatie, aankleding, het omgevingsgeluid, het entertainment en natuurlijk de hospitality moeten kloppen. We leveren geen eten, maar een onvergetelijke herinnering.”