UITGERUST TE WERK MET HERCULES DIRECTIECHAUFFEURS

Elf jaar geleden is Chris Jacobs (34) begonnen als directiechauffeur. Inmiddels heeft hij met zijn bedrijf Hercules een breed netwerk aan directiechauffeurs opgebouwd en rijdt hij alle hoeken van ons land af. “Ik haal mijn klanten thuis op en vervoer ze vervolgens naar al hun zakelijke afspraken. Hierbij staat het comfort en de veiligheid van de klant natuurlijk te allen tijde voorop”.

Diensten
Bij Hercules heeft iedere directiechauffeur zijn eigen klant, waardoor er een vertrouwensband ontstaat. Ook Chris heeft een bijzondere band met zijn klanten. Zo is hij al jaren directiechauffeur van een grote projectontwikkelaar uit Rotterdam: “Deze klant breng ik de gehele dag door naar afspraken. Zodra we gaan rijden, gaat hij werken en kan hij zich goed voorbereiden op een overleg. Dat bespaart hem veel tijd, het is comfortabel en hij komt uitgerust aan op locatie. Doordat veel van het werk in de auto al is gedaan, is er na het werk ook meer tijd voor zijn gezin. Daarnaast hoeft hij niet na te denken over de parkeergelegenheid én kan hij bij bepaalde evenementen gewoon een drankje drinken.” Deze klant heeft de voorkeur om in zijn eigen auto te zitten, maar bij Hercules kan de klant ook worden opgehaald door een chauffeur mét auto. Ook kun je bij Hercules een chauffeur inhuren om op een bestelbus goederen voor uw bedrijf te vervoeren.

Veiligheid
De directiechauffeur moet heel veilig kunnen rijden, zodat de klant de aandacht op het werk kan houden. “Hiervoor hebben wij diverse rijopleidingen gedaan”, vertelt Chris. “Je begint met een soort basis directiechauffeur, wat D1 wordt genoemd. Hierbij leer je de juiste voertuigbeheersing en worden er allerlei situaties nagebootst die zich in het dagelijks verkeer kunnen voordoen. Daarnaast heb je ook nog D2, D3 en D4. Deze opleidingen hebben vooral te maken met de veiligheidsrisico’s die er kunnen zijn voor de personen die je vervoert. Dit zijn bijvoorbeeld mensen met een belangrijk beroep of mensen die bekend zijn in de media. Het kan dan voorkomen dat mensen hun achterna rijden, omdat ze iets van hen willen. Bij Hercules zijn we allemaal opgeleid om daarnaar te handelen, middels trainingen en situaties met achtervolgingen.”

Ondersteuning
Corona brengt in iedere branche gevolgen met zich mee. Chris vertelt: “Wij hebben nu ook een scherm in de auto die een afscheiding maakt tussen de bestuurder en de passagier. Verder zijn er weinig externe afspraken, maar is er wel veel werkverkeer. Veel ondernemers moeten ten slotte twee keer zo hard werken om in deze tijd hetzelfde te bereiken als normaal. Wij als directiechauffeurs kunnen hier een ondersteunende functie in bieden, zodat in ieder geval het stukje rust in de auto aanwezig zal zijn.”

Het kan uiteraard iets eenmaligs kan zijn, maar zodra je eraan gewend bent, wil je niet meer anders! Ben je benieuwd wat Hercules Directiechauffeurs voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Chris Jacobs voor een vrijblijvend gesprek!