Van Rennes Industrial Automation: Service en kwaliteit!

Een afwisselende mix van opdrachten en opdrachtgevers. De goede sfeer koesteren. Makkelijk aanspreekbaar blijven. Op al dat soort zaken zijn Geert-jan Zijlstra (foto links) en Maurits den Boer (foto rechts), beiden eigenaar van Van Rennes Industrial Automation B.V. in Heinenoord, zeer alert. “Natuurlijk willen we op termijn doorgroeien. Dan kunnen we nog omvangrijkere projecten aan. We zijn absoluut ambitieus”, zegt Geert-jan. “Maar ook realistisch”, vult Maurits aan. “Alles moet wel beheersbaar blijven. Dus we forceren niets. Nu weten we precies wat er speelt op de werkvloer. De lijnen zijn kort, dat willen we graag zo houden.”

Samen de schouders eronder en met elkaar zoeken naar de beste oplossing voor de klant. Bij Van Rennes Industrial Automation werken ervaren vakmensen en gedreven specialisten nauw samen met jonge talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. “We doen niet aan rangen en standen. We bieden ruimte voor overleg, uitwisseling en persoonlijke ontwikkeling. Alle afdelingen binnen ons bedrijf werken intensief samen. Kennis wordt gedeeld. Op die manier maken we elkaar beter en kunnen we onze klanten heel breed, deskundig en praktisch adviseren en ondersteunen. Niet alleen op het vlak van engineering, maar ook bij de implementatie van nieuwe systemen of het optimaliseren van bestaande processen”, vertelt Geert-jan. “Zo verzorgen wij bijvoorbeeld complete fabrieksbesturingen inclusief koppeling met management- en informatiesystemen.”

Alle disciplines in huis
Samengevat: alle kennis, ervaring en disciplines die nodig zijn voor een automatiseringsopdracht heeft Van Rennes Industrial Automation in huis. “Daarbij maken we gebruik van de modernste technieken op het gebied van hard- en software waardoor extra functionaliteit geboden kan worden”, zegt Maurits. “We houden ons niet alleen bezig nieuwbouw van machines of fabrieksbesturingen, we bieden ook het ombouwen van bestaande besturingen aan. Door moderne technieken toe te passen kunnen we ook die systemen efficiënter laten werken. Zo kunnen bestaande installaties door een aanpassing in de besturing een hogere capaciteit of een betere informatievoorziening opleveren.”

Streven naar lange termijn samenwerking
“Service, kwaliteit en betrokkenheid staan centraal bij alles wat we doen”, stelt Geert- jan. “We streven altijd naar een lange termijn samenwerking met onze klanten. Door ons tot op detail niveau te verdiepen in de wensen van de klant, komen we tot de best passende op- lossing”, zegt hij. Maurits: ”Dat maakt ons vak zo mooi. We zijn allemaal techneuten dus we houden van complexe opdrachten waarbij een beroep wordt gedaan op onze kennis, kunde en inventiviteit. Wat onze passie voor techniek betreft, kennen we echt geen grenzen. Dat kun je trouwens ook letterlijk nemen. Van Rennes Industrial Automation is actief over de hele wereld in tal van sectoren waaronder land- en tuinbouw, logistiek, industrie en food.”

Loyaal en recht door zee
In de Hoeksche Waard werkt Van Rennes Industrial Automation met name voor bedrijven in de transportsector en procesautomatisering en voor ondernemers die machines bouwen voor land- en tuinbouw en de industrie. “Al onze klanten binnen de Hoeksche Waard werken hard en zijn loyaal, recht door zee en toekomstgericht. Die mentaliteit sluit naadloos aan bij ons bedrijf ”, besluit Geert-jan.